The Last of Us: Τηλεθέαση-ρεκόρ για την πρεμιέρα της σειράς του HBO!

H 2η μεγαλύτερη σειρά του μετά το House of the Dragon
17 Ιανουαρίου 2023 19:34
The Last of Us: Τηλεθέαση-ρεκόρ για την πρεμιέρα της σειράς του HBO!

Η σειρά του The Last of Us τρέλανε με το καλημέρα τα μηχανάκια τηλεθέασης του HBO, με το γνωστό δίκτυο να ανακοινώνει το νούμερα-ρεκόρ. 

Σύμφωνα με το HBO, το πρώτο επεισόδιο του τηλεοπτικού The Last of Us με τίτλο "When You're Lost in the Darkness", σημείωσε πάνω από 4.7 εκατομμύρια τηλεθεατές στις συνδρομητικές και streaming πλατφόρμες του HBO και HBO Max.

Έτσι, πραγματοποίησε το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon, το οποίο κουβαλούσε κιόλας το πασίγνωστο όνομα του Game of Thrones στις πλάτες του και είχε σημειώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια (για την ακρίβεια 9.986 εκατ. τηλεθεατές). Πρακτικά κατάφερε να γίνει η 3η μεγαλύτερη σειρά της streaming εποχής του HBO, λίγο πίσω από το Boardwalk Empire που έκανε πρεμιέρα το 2010. 

Το κατόρθωμα της πρεμιέρας του The Last of Us φαντάζει μεγαλύτερο αν σκεφτείτε ότι έκανε καλύτερα νούμερα από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Euphoria με την Zendaya, που είχε σημειώσει τον περσινό Ιανουάριο περί του 2.4 εκατ. τηλεθεατές. 

Τις εντυπώσεις μας για το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Last of Us, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το cast του The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl). 

Δείτε παρακάτω τι αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς The Last of Us.