ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του The Last of Us θα έχει λιγότερα επεισόδια και μάθαμε πόσα ακριβώς

Αντί για 10 που είδαμε στον 1ο κύκλο
04 Φεβρουαρίου 2024 20:59
ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του The Last of Us θα έχει λιγότερα επεισόδια και μάθαμε πόσα ακριβώς

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέες πληροφορίες για την 2η σεζόν του The Last of Us του HBO με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal και Bella Ramsey. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το “Part II”, αλλά έγινε γνωστό πόσα επεισόδια θα έχει.

Αναλυτικότερα, ο λογαριασμός στο X με το όνομα RPK_News1 αναφέρει -σύμφωνα πάντα με δικές του πηγές- ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα είναι μικρότερη όσον αφορά τα επεισόδιά της. Η συγκεκριμένη σελίδα κάνει λόγο για 7 συνολικά επεισόδια, ένα νούμερο αρκετά μικρότερο σε σχέση με την 1η σεζόν που ήταν 10.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, όπως είναι η διάρκεια των επεισοδίων, αλλά αυτό αναμένεται να το μάθουμε μελλοντικά από το ίδιο το HBO. Πρόσφατα μάθαμε νέα για το cast της σειράς με την Kaitlyn Dever (Unbelievable) να υποδύεται την Abby Anderson, η Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) την Dina και ο Young Mazino (Beef) που τον Jesse. Επίσης θα συμμετέχει και η Catherine O'Hara, η οποία ήταν η μητέρα του Κέβιν Μακάλιστερ στις θρυλικές ταινίες "Μόνος στο Σπίτι".

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals). Δημιουργοί και showrunners του τηλεοπτικού The Last of Us είναι οι Craig Mazin (Chernobyl) και Neil Druckmann (Naughty Dog's The Last of Us).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.