The Last of Us 2η σεζόν: Η Catherine O'Hara του “Home Alone“ θα παίξει στη σειρά του HBO

Ένα μεγάλο όνομα προστίθεται στο cast της νέας σεζόν!
03 Φεβρουαρίου 2024 09:41
The Last of Us 2η σεζόν: Η Catherine O'Hara του “Home Alone“ θα παίξει στη σειρά του HBO

Ένα αρκετά μεγάλο όνομα προστίθεται στο ήδη πολυπληθές και λαμπερό -για ακόμη μια φορά- cast της 2ης σεζόν του The Last of Us, την ώρα που τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Ο λόγος για την ηθοποιό Catherine O'Hara, η οποία θα συμμετέχει στη 2η σεζόν της σειράς του HBO, που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog και η επόμενη σεζόν θα μεταφέρει ένα μέρος από τα πολλά και συνταρακτικά γεγονότα του The Last of Us Part II. Την είδηση επιβεβαίωσαν πολλά μέσα ανάμεσά τους τα Deadline και Variety, ενώ η O'Hara είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο talk show "Watch What Happens" όπου φάνηκε έκπληκτη για το πώς μαθεύτηκε η συμμετοχή της. 

Σε περίπτωση που η Ο'Hara δεν σας λέει κάτι να θυμίσουμε τον πιο εμβληματικό της ρόλο που ήταν η μητέρα του Κέβιν Μακάλιστερ στις θρυλικές ταινίες "Μόνος στο Σπίτι", ενώ έχει παίξει στις ταινίες "Σκαθαροζούμης" (Beetlejuice), "Best in Show και Mighty Wind. Επίσης έχει βραβευτεί με Emmy βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου το 2020 για τον ρόλο της στην κωμική σειρά "Schitt's Creek", όπου για έξι σεζόν υποδύθηκε την Moira Rose. Αναμένεται να επιστρέψει μάλιστα στο sequel του Σκαθαροζούμη με τίτλο "Beetlejuice Beetlejuice" δια χειρός Tim Burton.

 

Όσον αφορά τον ρόλο που θα παίξει είχε φημολογηθεί ότι θα υποδυθεί την αρχηγό των Seraphites αλλά και μία ολοκαίνουργια χαρακτήρα ονόματι "Gail" για τουλάχιστον τρία επεισόδια. Επίσημα, τα μέσα που μετέφεραν την είδηση ανέφεραν ότι δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της. 

Πρόσφατα όμως μάθαμε για τα castings τριών πολύ σημαντικών χαρακτήρων της 2ης σεζόν και του "Part II" της ιστορίας. Ο λόγος για την Kaitlyn Dever (Unbelievable) που θα υποδυθεί την Abby Anderson, την Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) που θα παίξει την Dina και ο Young Mazino (Beef) που θα παίξει τον Jesse. 

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν του The Last of Us μέχρι τώρα

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα ξεκινήσουν μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals). Δημιουργοί και showrunners του τηλεοπτικού The Last of Us είναι οι Craig Mazin (Chernobyl) και Neil Druckmann (Naughty Dog's The Last of Us).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.