The Last of Us 2η σεζόν: Γνωρίστε τέσσερις ακόμη ηθοποιούς ως χαρακτήρες από το “Part II“

Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί των Owen, Mel, Nora και Manny
02 Μαρτίου 2024 11:53
The Last of Us 2η σεζόν: Γνωρίστε τέσσερις ακόμη ηθοποιούς ως χαρακτήρες από το “Part II“

Πέραν της σίγουρης επιστροφής του Pedro Pascal και της Bella Ramsey ως Joel και Ellie, η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The Last of Us θα περιέχει ένα σωρό ολόφρεσκα πρόσωπα μιας και θα μεταφερθούμε μερικά χρόνια αργότερα στην ιστορία, καθώς ως γνωστόν θα μεταφερθούμε στα γεγονότα του The Last of Us Part II

Πρόσφατα μάθαμε νέα για το cast της σειράς με την Kaitlyn Dever (Unbelievable) να υποδύεται την Abby Anderson, η Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) την Dina και ο Young Mazino (Beef) τον Jesse. Επίσης θα συμμετέχει και η Catherine O'Hara, η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα του Κέβιν Μακάλιστερ στις θρυλικές ταινίες "Μόνος στο Σπίτι". Τώρα όμως έχουμε νέα για τέσσερα ακόμη πρόσωπα που αποτελούν βασικά πρόσωπα του "Part II" της Naughty Dog και θα τους δούμε για πρώτη φορά σε live-action.

Όπως ανακοίνωσε το HBΟ, οι Tati Gabrielle (“You,” “Chilling Adventures of Sabrina”), Danny Ramirez (“Top Gun: Maverick,” “The Falcon and the Winter Soldier”), Spencer Lord (“Riverdale,” “Family Law”) και Ariela Barer (“How to Blow Up a Pipeline,” “Runaways”) είναι τα νέα μέλη του cast της 2ης σεζόν του The Last of Us. Αναλυτικά θα δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν στο νέο κύκλο.  

Tati Gabrielle ως Nora

Danny Ramirez ως Manny 

Spencer Lord ως Owen 

Ariela Barer ως Mel

Τελευταία ακούστηκαν φήμες ότι ο 2ος κύκλος θα αποτελείται 7 επεισόδια αντί για 10 που είχε η πρώτη σεζόν. 

Επίσημα πλέον η 2η σεζόν του The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και το MAX εντός του 2025.