Elon Musk, ο "απελευθερωτής του Twitter" - Νέα ανάρτηση του μεγιστάνα (ΦΩΤΟ)

Το νέο tweet του Musk που θα σχολιαστεί
28 Μαΐου 2022 11:31
Elon Musk, ο "απελευθερωτής του Twitter" - Νέα ανάρτηση του μεγιστάνα  (ΦΩΤΟ)

O Elon Musk, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και αναμφίβολα βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στο επίκεντρο των διαδικτύων συζητήσεων τις τελευταίες εβδομάδες, αφού μετά από το deal ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφώνησε να εξαγοράσει το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

Βέβαια, έπειτα από μερικές ταραχώδεις ημέρες, με την κατρακύλα της τιμής της Tesla, δηλώσεις για το μέλλον του Donald Trump στην πλατφόρμα και φιλόδοξα σχέδια για τετραπλασιασμό των χρηστών, ο Musk αποφάσισε να βάλει προσωρινό «φρένο»

Αντιμετωπίζει κιόλας μαζική αγωγή από τους επενδυτές του Twitter που τον μηνύουν διότι ισχυρίζονται ότι έχει χειραγωγήσει τη μετοχή της εταιρίας για προσωπικό του όφελος. 

Στη νεότερή του ανάρτηση όμως ζωγραφίζει τον εαυτό του ως "απελευθερωτή του Twitter" καθώς ανάρτησε ένα σκίτσο στον λογαριασμό του που τον απεικονίζει να ελευθερώνει ένα πουλί (που είναι το λογότυπο του Twitter) από το κλουβί του. 

Είναι άλλωστε πολλές οι φορές που έχει δηλώσει υπέρμαχος της πλήρους ελευθερίας του λόγου και είναι κάτι που έχει διαμηνύσει ότι θα στηρίζει δεόντως όταν γίνει ο κυρίαρχος και ιδιοκτήτης του Twitter. 

Δείτε την ανάρτησή του Musk: