WWE και Elon Musk: Σε συμφωνία με το Χ για την προβολή αποκλειστικού σόου

Το Χ ενισχύει τον τομέα της ψυχαγωγίας που προσφέρει
09 Φεβρουαρίου 2024 18:30
WWE και Elon Musk: Σε συμφωνία με το Χ για την προβολή αποκλειστικού σόου

Σε μία κίνηση που φαντάζει πολλά υποσχόμενη προχώρησε το WWE καθώς ανακοίνωσε μια συμφωνία με την πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) του Elon Musk. 

Στο πλαίσιο του Wrestlemania XL Kickoff όπου ο Dwayne "The Rock" Johnson μαζί με τον Roman Reigns είχαν ένα φορτισμένο τετ-α-τετ με τον Cody Rhodes, το WWE ανακοίνωσε το νέο του εβδομαδιαίο σόου. Ο λόγος για το WWE Speed, το οποίο όπως προδίδει και το όνομά του θα περιλαμβάνει αγώνες pro wrestling διάρκειας 5 λεπτών σε ένα νέο και φρέσκο φορμάτ που κουμπώνει στα μέτρα των social media και του trend της εποχής. 

Η πρεμιέρα του WWE Speed θα γίνει την άνοιξη του 2024 και θα προβάλλεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα X. Αυτό είναι ένα ακόμη αθλητικό σόου που μεταφέρεται από την τηλεόραση και την καλωδιακή στο Χ, το οποίο βρίσκει τρόπους να ενισχύσει την ψυχαγωγική του πλευρά, προσπαθώντας να κλείσει συμφωνίες με διάφορες προσωπικότητες όπως influencers και δημοσιογράφους. 

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες το WWE υπέγραψε μια συμφωνία-μαμούθ με το Netflix που θα του δώσει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του WWE RAW στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο από το 2025, καθώς και τη φιλοξενία των υπόλοιπων εβδομαδιαίων και μηνιαίων Premium Live Events του όπως Smackdown, NXT, Royal Rumble, SummerSlam και τη Wrestlemania.