WWE 2K24: Πρώτη δυνατή ματιά στο gameplay με backstage brawls και casket matches

Αλλά και το 2Κ Showcase με στιγμές από τα 40 χρόνια της WrestleMania
07 Φεβρουαρίου 2024 01:17
WWE 2K24: Πρώτη δυνατή ματιά στο gameplay με backstage brawls και casket matches

Η 2Κ Sports έδωσε στη δημοσιότητα το gameplay trailer του WWE 2K24, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μία ιδανική περίοδο καθώς η κορυφαία εταιρία ψυχαγωγικού αθλητισμού στήνει τα κομμάτια του παζλ για την WrestleMania XL (6-7 Απριλίου), που είναι το μεγαλύτερο event της χρονιάς για τους απανταχού wrestling fans. 

"Η ιστορία δεν έχει τελειώσει" γράφει με νόημα μια από τις λεζάντες που συνοδεύουν το διαφημιστικό υλικό του φετινού WWE 2K τίτλου αφού στο εξώφυλλο και κεντρικό του πρόσωπο είναι ο "American Nightmare" Cody Rhodes. Για φέτος, το WWE 2K24 επιφυλάσσει ένα στιβαρό gameplay και ακόμη καλύτερη και ρεαλιστικότερη παρουσίαση, χωρίς να θέλει να θυσιάσει τη διασκέδαση του παικτικού κομματιού. 

Έτσι θα υπάρχουν ολοκαίνουργια είδη αγώνων όπως Casket Matches, ανανεωμένα Backstage Brawls, Guest Referee, μαζί με πάνω από 200 Superstars και θρύλους του WWE. 

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων της WrestleMania το φετινό επετειακό 2K Showcase θα αναπαραστήσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της, με πολλά νέα είδη αγώνων.

Δείτε το gameplay trailer του WWE 2K24

Στο τέλος του trailer αποκαλύπτεται ότι θα προστεθεί ως guest χαρακτήρας ο αείμνηστος θρύλος της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Αλί. 

Το WWE 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 8 Μαρτίου 2024, με early access περίοδο μερικών ημερών για τις ειδικές εκδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκδόσεις των κονσολών προηγούμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμες 10 ευρώ φθηνότερα.