iShowSpeed: Τον έκαναν “τουλούμι“ στο ξύλο στην WrestleMania XL! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γάβγιζε μπροστά στον Randy Orton και ο γνωστός streamer την πλήρωσε ακριβά
08 Απριλίου 2024 21:29
iShowSpeed: Τον έκαναν “τουλούμι“ στο ξύλο στην WrestleMania XL! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η WrestleMania XL έκανε χαμό όχι μόνο σε όσους παρακολουθούν το μεγαλύτερο wrestling σόου WWE, αλλά και στoυς χρήστες των social media, καθώς κόσμος που μπορεί να μην ασχολούνταν με αυτό είδε influencers αλλά και streamers να συμμετέχουν σε αυτή. Στον αγώνα όπου ο γνωστός YouTuber και influencer, Logan Paul υπερασπίστηκε τον τίτλο του US Champion απέναντι στους Randy Orton και Kevin Owens την έκπληξη έκανε ένας άλλος γνωστός influencer, ο iShowSpeed

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε μια μασκότ με το μπουκάλι του διασημου ενεργειακού ποτού που λανσάρει ο Paul με τον KSI, μόνο που κανείς δεν ήξερε ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή. Σε μια κρίσιμη καμπή του αγώνα η μασκότ τράβηξε τον Logan Paul σώζωντάς τον από χτύπημα του Orton. Σε εκείνο το σημείο είναι που ο iShowSpeed αποκαλύφθηκε μπροστά στο κοινό της Wrestlemania 40 γαβγίζοντας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο μπροστά στον Randy Orton. 

Ο Orton δεν χαμπάριασε πολλά και με μια κλωτσιά αλά "This is Sparta" πέταξε μερικά μέτρα πίσω τον iShowSpeed, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Δεν σταμάτησε εκεί όμως ο Orton, καθώς τον πήγε τραβώντας από τα μαλλιά στο τραπέζι των σχολιαστών όπου με ένα RKO τον ξάπλωσε μια και καλή, μόνο που εκεί ο iShowSpeed αντιλήφθηκε ότι το wrestling είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τον iShowSpeed να "τουλουμιάζεται": 

Λίγη ώρα μετά το πέρας της αναμέτρησης ο iShowSpeed ανέβασε ένα βίντεο που φαινόταν να είχε τραυματιστεί από την κίνηση του Randy Orton στον λαιμό, με αποτέλεσμα να φορέσει ειδικό κολάρο. Ανέφερε κιόλας ότι πονάει και στα πλευρά του δηλώνοντας κιόλας ότι "Όλα είναι αληθινά" ως απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι το...κατς είναι σικέ.