Ο Undertaker σήκωσε τρόπαιο μπροστά στον Cristiano Ronaldo - Δείτε πώς αντέδρασε

Έκανε πάταγο η guest εμφάνιση του θρύλου του WWE στο κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας
09 Φεβρουαρίου 2024 21:33
Ο Undertaker σήκωσε τρόπαιο μπροστά στον Cristiano Ronaldo - Δείτε πώς αντέδρασε

Μια εντυπωσιακή guest εμφάνιση στο τουρνουά Al Riyadh Season Cup της Σαουδικής Αραβίας έκανε ο Undertaker, ο οποίος "συναντήθηκε" στο γήπεδο με τον άλλο θρύλο της στοργγυλής θεάς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Τα φώτα έσβησαν, οι druids και οι πυρσοί άναψαν, οι κεραυνοί άστραφταν και το "γκονγκ" της καμπάνας έδινε το ρυθμό για την επιβλητική είσοδο του θρύλου του WWE, ο οποίος παρευρέθηκε για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του τροπαίου του Al Riyadh λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας του Κριστιάνο, Αλ Νασρ (Al Nassr) και της Al Hillal (Αλ Χιλάλ). Φυσικά έγινε ο χαμός στις εξέδρες με τον Undertaker να αποθεώνεται από τους χιλιάδες οπαδούς των δύο ομάδων.

Όταν σήκωσε το τρόπαιο στον αέρα ο Ρονάλντο αντέδρασε σαν να τον απολάμβανε δεόντως ξεσπώντας σε γέλια με το αναμφίβολα παράξενο θέαμα. Αναμφίβολα το στιγμιότυπο έγινε viral στα social media όπως θα δείτε παρακάτω.

Ο CR7" πάντως έδειξε να το απολαμβάνει όντας ο ίδιος του μεγάλος fan του θεάματος του WWE. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρονάλντο θα έκανε μια guest εμφάνιση στο event "Crown Jewel" τον περασμένο Νοέμβριο, οι οποία ακυρώθηκε λόγω του ότι την ίδια μέρα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αλ Νασρ. Το WWE ευελπιστεί όμως να τον κλείσει για μια guest εμφάνιση σε μελλοντικό event του. 

Αυτό το ομολογουμένως παράξενο crossover μεταξύ του αθλητικού θεάματος του WWE και του ποδοσφαίρου έγινε γιατί το WWE διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία και την κυβέρνηση του πρίγκιπα. 

Οι δύο πλευρές άλλωστε έχουν συμφωνήσει για δύο ετήσια μεγάλα events του WWE να γίνονται στα Εμιράτα.