Ronaldo: Η ταινία του Cristiano Ronaldo θα παίζει από τον Αύγουστο στο Netflix

Ένα ντοκιμαντέρ για τους φίλους του ποδοσφαίρου
28 Ιουλίου 2023 18:35
Ronaldo: Η ταινία του Cristiano Ronaldo θα παίζει από τον Αύγουστο στο Netflix

Μέσα από ένα βίντεο που παρουσιάζει το επερχόμενο υλικό που θα προστεθεί στην πλατφόρμα του, το Netflix αποκάλυψε ότι θα φέρει και την ταινία του Ronaldo. Πρόκειται για την ταινία που κυκλοφόρησε το 2015 με την ονομασία “Ronaldo”, την οποία θα μπορείτε να απολαύσετε από τις 16 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για μία ταινία-ντοκιμαντέρ που θέλει να σας δώσει μια πιο κοντινή ματιά στη ζωή του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Anthony Wonke, ενώ εμφανίζονται μεταξύ άλλων και οι David Morrissey, Miguel Paixão, Florentino Pérez, Ricardo Regufe, Lionel Messi, José Semedo, Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham, Adrian Clarke και Rio Ferdinand.

Στα ελληνικά, η ταινία ονομάζεται Ronaldo: Η Ταινία και η σύνοψή της αναφέρει:

Ένα πορτρέτο του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο σκιαγραφεί την καριέρα και την προσωπική ζωή του, αποκαλύπτοντας το πώς διαχειρίζεται τη δόξα.

Ο Anthony Wonke που είχε αναλάβει το project βρισκόταν και στην παραγωγή, ενώ είχε καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και του Senna το 2010, αλλά και του Amy το 2015. Η ταινία γυρίστηκε στη Μαδέρα, τη γενέτειρα του Ρονάλντο, τη Λισαβόνα, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη Sporting CP, και τη Μαδρίτη, όπου διέμενε όταν έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Ronaldo: Η Ταινία έρχεται στο Netflix στις 16 Αυγούστου.