Cristiano Ronaldo: Παραμένει ο βασιλιάς των social media με νέο ρεκόρ στο Instagram

Δείτε το νέο Top 10 της πλατφόρμας
13 Αυγούστου 2023 13:27
Cristiano Ronaldo: Παραμένει ο βασιλιάς των social media με νέο ρεκόρ στο Instagram

Όπως πιθανότητα θα έχετε ακούσει, ο Cristiano Ronaldo χαρακτηρίζεται συχνά ως ο «βασιλιάς του Instagram». Προφανώς αυτό δεν έχει προκύψει τυχαία, αφού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός για την Αλ Νασρ και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έχει αμέτρητες viral δημοσιεύσεις στο social media και τώρα έσπασε ένα ακόμη άκρως εντυπωσιακό ρεκόρ.

Και επίσημα, ο Ronaldo είναι ο πρώτος χρήστης του Instagram που καταφέρνει να ξεπεράσει τους 600 εκατομμύρια followers. Μέχρι στιγμής μόνο το επίσημο προφίλ του ίδιου του Instagram είχε αγγίξει αυτό το θεόρατο νούμερο, με κανέναν άλλο χρήστη να μην το πλησιάζει. Αν βγάλουμε, λοιπόν, από την εξίσωση αυτό το brand προφίλ, ο Cristiano Ronaldo είναι ο χρήστης του Instagram με τους περισσότερους followers.

Μάλιστα, η διαφορά σε σχέση με τη δεύτερη θέση είναι παρά πολύ μεγάλη, αφού μετά ακολουθεί ο Messi με 600 εκατομμύρια followers, ενώ στην τρίτη θέση έχουμε την τραγουδίστρια Selena Gomez με 427 εκατομμύρια followers και έπειτα μια influencer από εντελώς διαφορετικό κλάδο, την Kylie Jenner, η οποία αριθμεί 398 εκατομμύρια followers.

Οι 10 δημοφιλέστεροι λογαριασμοί στο Instagram:

  1. Instagram – 650 εκατομμύρια followers
  2. Cristiano Ronaldo – 600 εκατομμύρια followers
  3. Lionel Messi – 482 εκατομμύρια followers
  4. Selena Gomez – 427 εκατομμύρια followers
  5. Kylie Jenner – 398 εκατομμύρια followers
  6. Dwayne Johnson – 388 εκατομμύρια followers
  7. Ariana Grande – 378 εκατομμύρια followers
  8. Kim Kardashian – 363 εκατομμύρια followers
  9. Beyoncé – 315 εκατομμύρια followers
  10. Khloé Kardashian – 311 εκατομμύρια followers

Για την ιστορία, ο Cristiano Ronaldo έχει βραβευθεί με πέντε τίτλους του Παίκτη της Χρονιάς της ΦΙΦΑ, ισάριθμες Χρυσές Μπάλες περισσότερες από κάθε άλλον Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και είναι ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία που κέρδισε τέσσερα Χρυσά Παπούτσια. Συνολικά χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος.