Instagram: Αυτή είναι η δεύτερη διασημότητα στην ιστορία που ξεπέρασε τους 500 εκ. followers

Δείτε το Top 5 για το 2024
26 Φεβρουαρίου 2024 18:40
Instagram: Αυτή είναι η δεύτερη διασημότητα στην ιστορία που ξεπέρασε τους 500 εκ. followers

Ένας ακόμη άνθρωπος και πασίγνωστος αθλητής κατάφερε να ξεπεράσει τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Μετά τον Cristiano Ronaldo που χαρακτηρίζεται συχνά ως ο “βασιλιάς του Instagram”, μιας και έχει περισσότερους από 660 εκατομμύρια followers, έρχεται τώρα ένας ακόμη αστέρας του ποδοσφαίρου να φτάσει ένα σημαντικό ορόσημο. 

Μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Lionel Messi κατάφερε να γίνει η δεύτερη διασημότητα στην ιστορία που ξεπερνάει τους 500 εκατομμύρια followers στο Instagram, στην δημοφιλή social media πλατφόρμα της Meta.  

Ο Ronaldo παραμένει στην κορυφή όσον αφορά τις προσωπικότητες, αλλά δεν είναι στην πρώτη θέση με τους περισσότερους ακόλουθους, καθώς αυτή τη θέση την έχει ακόμα το επίσημο account του Instagram, με 669 εκατομμύρια. 

Δείτε φωτογραφία από το Instagram του Messi: 

Ακολουθεί το Top 5 των accounts με τους περισσότερους ακόλουθους αυτή τη στιγμή: 

Instagram – 669 εκατομμύρια ακόλουθους

Cristiano Ronaldo – 662 εκατομμύρια ακόλουθους

Lionel Messi – 500 εκατομμύρια ακόλουθους

Selena Gomez – 429 εκατομμύρια ακόλουθους

Kylie Jenner – 400 εκατομμύρια ακόλουθους

Ο Lionel Messi είναι Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για την Ίντερ Μαϊάμι και είναι αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής. Εκείνος θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα και ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος όλων των εποχών. Είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, διοργάνωση στην οποία έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τέσσερεις συνεχόμενες σεζόν. - Πληροφορίες από το Wikipedia. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.