O iShowSpeed δεν τελείωσε με το WWE - Το σχόλιο που έκανε για την επιστροφή του

Ξεκινάει κόντρα με τον Randy Orton;
11 Απριλίου 2024 18:46
O iShowSpeed δεν τελείωσε με το WWE - Το σχόλιο που έκανε για την επιστροφή του

Η Wrestlemania 40 είχε πολλά highlights και τα μεγαλύτερα εξ αυτών κατάφεραν να γίνουν viral στα social media και σε κόσμο που δεν έχει ιδέα από τον κόσμο του WWE. Ένα από αυτά τα σκηνικά ήταν η παρέμβαση του iShowSpeed στον αγώνα του -επίσης streamer, Youtuber και influencer- Logan Paul, τον οποίο βοήθησε να διατηρήσει τη ζώνη του US Champion, απέναντι στον Randy Orton και τον Kevin Owens. 

Τα στιγμιότυπα όμως με τον πασίγνωστο streamer που τα βάζει με τον Randy Orton έχουν μετρήσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε Instagram, X, TikTok, YouTube και Facebook, ενώ κατάφεραν να φτάσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνουν και memes.

Ειδικά το περίφημο RKO που έφαγε ο iShowSpeed πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών, ύστερα από το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να φορέσει κολάρο για να αναρρώσει. Ο "Speed" σε ανάρτησή τουμ μετά την WrestleMania XL παραδέχτηκε πως... "το wrestling είναι αληθινό". 

Η κόντρα του iShowSpeed με τον Randy Orton όμως φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε. Ο "Legend Killer" ανέβασε χθες ένα meme από τη στιγμή που κλωτσάει αλά Λεωνίδας, στην ταινία 300 με την ατάκα "This is Sparta", τον φασαριόζο streamer γράφοντας στη λεζάντα του στο Instagram ότι του "εύχεται ταχεία ανάρρωση". 

Ο iShowSpeed από την πλευρά του δεν κρατήθηκε και σαν γνωστός κοκορομάχος που πάει γυρεύοντας υποσχέθηκε να... επιστρέψει για να εκδικηθεί τον Orton. "Περίμενε και θα δεις όταν τα ξαναπούμε μπρο, σου το ορκίζομαι" απάντησε κάτω στα σχόλια ο Speed. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Randy Orton (@randyorton)

Να αναφέρουμε ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει επίσημα ξανά στο WWE και αν η εταιρία έχει σχέδια για τον ίδιο για περισσότερες guest εμφανίσεις. Λέτε να κάνει παρόμοια στροφή με τον Logan Paul και να δοκιμάσει την τύχη του εντός του ρινγκ; Θα φανεί εν καιρώ, αν και οι influencers φαίνεται να αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι στην εξάπλωση του WWE και τη νέα του εποχή επί διοίκησης Paul Levesque και Nick Khan.