The Rock και John Cena επέστρεψαν στο WWE και έγινε πανζουρλισμός στα social media (BINTEO)

Οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ είχαν ένα τετ-α-τετ στη WrestleMania XL που έγραψε ιστορία!
08 Απριλίου 2024 22:46
The Rock και John Cena επέστρεψαν στο WWE και έγινε πανζουρλισμός στα social media (BINTEO)

Οι John Cena και Dwayne "The Rock" Johnson είναι δύο παλαιστές τους WWE που ξεπέρασαν την στρατόσφαιρα του pro wrestling και είναι πασίγνωστοι σταρ του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες. Διαθέτουν πλέον και εκατοντάδες εκατομμύρια εισπράξεις στο ενεργητικό τους στο box office -ειδικά ο Dwayne Johnson φτάνει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Στο παλιό τους σπίτι και στα ρινγκ του WWE από όπου έγιναν γνωστοί, έκαναν μια σπάνια επανεμφάνιση που -αν και σύντομη- έγραψε ιστορία! 

The Rock και John Cena είχαν ένα τετ-α-τετ μεγατόνων στη WrestleMania XL που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας ώρα Ελλάδος εν μέσω του main event μεταξύ Cody Rhodes και Roman Reigns που θα έκρινε τον Undisputed WWE Universal Champion. Σαν τους Avengers που έβγαιναν από τα portals στο "Endgame" έσκαγαν στη σκηνή της WrestleMania οι θρυλικοί παλαιστές του WWE για να γυρίσουν την παρτίδα υπέρ του Rhodes ή του Reigns. 

O "The Rock" με την περσόνα του "The Final Boss" πήρε την πλευρά του Reigns και o Cena την πλευρά του "καλού παιδιού" του Rhodes. Αρχικά, ο Cena βγήκε στη σκηνή προκαλώντας έναν μικρό σεισμό στo γήπεδο όπου διεξάγονταν το event, προκαλώντας την πρώτη έκπληξη του αγώνα. Έριξε ένα Attitude Adjustment στον Solo Sikoa σώζωντας προσωρινά τον Rhodes αλλά εκεί "χτύπησε" η μουσική του The Rock. Οι δυο τους είχαν ένα ηλεκτρισμένο τετ-α-τετ προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους 72.000+ θεατές, καθώς από πολλούς χαρακτηρίστηκε "κινηματογραφικό" μέσω των social media. 

Το καλύτερο δεν είχε έρθει ακόμη καθώς το Rock Bottom με το οποίο ο "The Rock" ξάπλωσε τον Cena έμελλε να φέρει έναν άλλον...Avenger. Η καμπάνα χτύπησε, τα φώτα έσβησαν, η καμπάνα ξαναχτυπά, τα φώτα άναψαν και ο Undertaker έκανε μια εμφάνιση-σοκ με το κοινό να παραληρεί. 

Δείτε όλο το σκηνικό με την επιστροφή The Rock, John Cena και Undertaker: 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Dwayne Johnson θα επιστρέψει στα πλατό του Χόλιγουντ καθώς τα ερχόμενα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία "Big Red One" mε τον Chris Evans. Παράλληλα ετοιμάζει μια δραματική ταινία με την Α24, ενώ θα επιστρέψει και για το Fast and Furious 11, αλλά και ως Maui τόσο για την ταινία "Moana 2" όσο και το live-action remake της Μoana σε παραγωγή της Disney, μεταξύ πολλών άλλων projects που ετοιμάζει.

Ο Cena από την πλευρά του έχει μερικά έργα αλλά αναμφίβολα το μεγαλύτερο είναι πως θα υποδυθεί ξανά τον Peacemaker στην 2η σεζόν της ομώνυμης σειράς του DC Universe δια χειρός James Gunn.