Το είδαμε και αυτό: Ο Dwayne “The Rock“ Johnson σε ταινία της Α24

Και μάλιστα σε σκηνοθεσία του Benny Safdie του “Uncut Gems“
14 Δεκεμβρίου 2023 22:48
Το είδαμε και αυτό: Ο Dwayne “The Rock“ Johnson σε ταινία της Α24

Το είδαμε και αυτό μέσα στο 2023: ο Dwayne "The Rock" Johnson θα πρωταγωνιστήσει σε μια δραματική βιογραφική ταινία της Α24, δια χειρός Benny Safdie, ενός εκ του διδύμου σκηνοθετών του "Uncut Gems" και του "Good Time". 

O λόγος για την ταινία "The Smashing Machine", στην οποία ο Johnson θα υποδυθεί έναν πολύ διαφορετικό, λιγότερο macho και πολύ πιο προσγειωμένο χαρακτήρα, από ότι παίξει στις τελευταίες δύο δεκαετίες σε κάθε του blockbuster στο Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα θα παίξει τον Mark Kerr, θρυλικό πρώην μαχητή των ΜΜΑ (μεικτών πολεμικών τεχνών) και παλαιστή, ο οποίος κατάφερε να γίνει δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών του UFC, Heavyweight Champion στο Pride FC, NCAA National Wrestling Champion και πολλών ακόμη κατακτήσεων στα μαχητικά αθλήματα, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί και οι εθισμοί του στέρησαν μια λαμπρότερη καριέρα. 

Πρόκειται για μια στροφή στην καριέρα του πιο ακριβοπληρωμένου και ενός εκ των μεγαλύτερων κινηματογραφικών αστέρων του κόσμου, σε ένα project που ίσως και να αναδείξει όσα "acting chops" διαθέτει. Από την πλευρά του ο Benny Safdie θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά "solo" χωρίς τον αδερφό του, Josh. 

Ο Benny Safdie μάλιστα έχει δοκιμάσει τελευταία και τις υποκριτικές του ικανότητες στα "Licorice Pizza" του Paul Thomas Anderson, "Obi-Wan Kenobi", αλλά ο πιο αναγνωρίσιμος ρόλο τους είναι ο πιο πρόσφατος στο "Oppenheimer" του Christopher Nolan. 

To εν λόγω project παλεύουν να το φέρουν στην επιφάνεια ο Johnson με τον Safdie από το 2019 και τώρα η Α24 είναι αυτή που θα το χρηματοδοτήσει, μαζί με την Seven Bucks Productions του Johnson.  

Η ζωή του Kerr αποδόθηκε και σε ένα ντοκιμαντέρ του HBO που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια ακριβώς, επίσης με τίτλο "The Smashing Machine", του οποίου το trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω.