O Elon Musk σχολίασε με δύο καυστικά posts το ότι “έπεσαν“ Facebook, Instagram και Messenger

Την ώρα που οι χρήστες έμπαιναν στην πλατφόρμα Χ για να δουν τι συμβαίνει
05 Μαρτίου 2024 19:53
O Elon Musk σχολίασε με δύο καυστικά posts το ότι “έπεσαν“ Facebook, Instagram και Messenger

Για περίπου δύο ώρες τα συστήματα και οι πλατφόρμες της Meta είχαν νεκρώσει παγκοσμίως με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν μερικά από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα του κόσμου, όπως το Facebook, το Instagram, αλλά και το Messenger, προκαλώντας πανικό στους χρήστες, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Και στο παρελθόν αλλά και τώρα το πρώην Twitter και νυν Χ έχει αποδειχθεί ως την όαση των κοινωνικών δικτύων καθώς οι χρήστες συρρέουν σε αυτό για να συζητήσουν και να μάθουν τι γίνεται με τις πλατφόρμες της Meta. Αυτή τη φορά όμως ο Elon Musk που είναι και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας του Χ δεν χαρίστηκε και σχολίασε με τον δικό του καυστικό τρόπο το γεγονός ότι Facebook και Instagram είχαν "πέσει" σε όλον τον κόσμο.

Στην πρώτη από τις δύο αναρτήσεις του στο Χ, ο Μασκ έγραψε: "Αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση είναι επειδή λειτουργούν οι servers μας". Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε με μια δεύτερη ανάρτηση σε μορφή meme όπου οι Πιγκουίνοι από την ταινία "Μαδαγασκάρη" είναι τα Facebook, Threads και Instagram και βαράνε προσοχή μπροστά αρχηγό τους, τον Skipper ή αλλιώς την πλατφόρμα Χ. 

Δείτε τις αναρτήσεις του Musk στο Χ:

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η λειτουργία των υπηρεσιών της Meta έχει επανέλθει.