“Έπεσαν” Facebook, Messenger και Instagram (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Χρήστες αναφέρουν αποσυνδέσεις τα τελευταία λεπτά
05 Μαρτίου 2024 17:28
“Έπεσαν” Facebook, Messenger και Instagram (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:25

Φαίνεται ότι τα προβλήματα όλων των εφαρμογών της Meta σιγά σιγά τελειώνουν, καθώς πολλοί χρήστες μπορούν να συνδεθούν και πάλι στον λογαριασμό τους σε Facebook, Messenger, Instagram και Threads, αν και τα θέματα δεν έχουν εξαφανιστεί πλήρως.


Σε μια πολύ παράξενη κίνηση προέβη η Meta πριν από λίγα λεπτά, καθώς αποφάσισε να αποσυνδέσει χιλιάδες χρήστες εκτός της πλατφόρμας του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγα λεπτά, πολλοί χρήστες του Facebook εκφράζουν τα παράπονά τους, καθώς η σελίδα από το desktop δεν μπορεί να κάνει σύνδεση.

Τι κι αν ο χρήστης βάλει σωστά τα στοιχεία του email και του κωδικού του, το Facebook συνεχίζει να λέει ότι «ο κωδικός πρόσβασης που γράψατε δεν είναι σωστός». Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά από τον υπολογιστή σας, πάντως η Meta έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι αυτή τη στιγμή το Facebook είναι «κάτω» (down) λόγω συντήρησης.

Εμείς, θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν το Facebook επιστρέψει και πάλι online.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:27

Φαίνεται ότι το πρόβλημα με το Facebook ισχύει και για ορισμένα smartphones σε Android και iOS, ενώ πολλά θέματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες και στο Messenger.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:30

Το πρόβλημα με το Facebook συνεχίζεται, καθώς φαίνεται ότι επηρεάζει και άλλες εφαρμογές της Meta, όπως είναι το Instagram. Έτσι, φαίνεται ότι η εταιρία έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρότερο ευρύ πρόβλημα.

Tags: