Αυτή είναι μάλλον η χωρητικότητα της μπαταρίας στα iPhone 16

Νέα διαρροή για τα επόμενα τηλέφωνα της Apple
10 Απριλίου 2024 12:27
Αυτή είναι μάλλον η χωρητικότητα της μπαταρίας στα iPhone 16

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα διαρροή για τα iPhone 16 της Apple, τα οποία θα αποκαλυφθούν επίσημα από την εταιρία αυτόν τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλές φήμες κατά καιρούς για τις συσκευές, από την εμφάνισή τους, τις οθόνες, αλλά και τις νέες λειτουργίες που θα έχουν. Ωστόσο, σήμερα μαθαίνουμε για τη χωρητικότητα των μπαταριών σε όλα τα μοντέλα.

Όπως μεταφέρει το GSMarena, ένα νέο leak εμφανίστηκε στο Weibo που επικεντρώνεται στην μπαταρία των επόμενων συσκευών. Σύμφωνα πάντα με αυτό το δημοσίευμα, το απλό iPhone 16 αναμένεται να έχει 3.561mAh, ένα κατά 6% μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με το iPhone 15.

Από την άλλη, το iPhone 16 Plus θα έχει 4.006mAh (9% κάτω σε σχέση με τον προκάτοχό του), ενώ όσον αφορά τα πιο ακριβά μοντέλα, στο iPhone 16 Pro θα έχουμε 3.355 mAh που είναι 2.5% μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα έχει και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην μπαταρία με 4.676 mAh.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι τα iPhone 16 Pro θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες σε σχέση με πέρυσι, κάνοντας τη μετάβαση από τις 6.1 στις 6.3 ίντσες για το 16 Pro και από τις 6.7 στις 6.9 ίντσες για το 16 Pro Max.

Επειδή μιλάμε για διαρροή και ρεπορτάζ και όχι για κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Η Apple θα ανακοινώσει την iPhone 16 σειρά μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως συνηθίζει να κάνει τόσα χρόνια.

Tags: