Δείτε πώς θα μοιάζουν τα iPhone 16 – “Dummy” εικόνες από όλα τα μοντέλα

Το iPhone 16 Pro Max θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη
29 Απριλίου 2024 16:57
Δείτε πώς θα μοιάζουν τα iPhone 16 – “Dummy” εικόνες από όλα τα μοντέλα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν δύο νέες εικόνες από “dummy” (ψεύτικα) iPhone 16 που παρουσιάζουν για ακόμη μια φορά πως θα μοιάζουν, σύμφωνα πάντα με όλες τις φήμες, τα επόμενα τηλέφωνα της Apple.

Τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι η Apple θα αλλάξει ελαφρώς τα νέα μοντέλα, αφού το iPhone 16 Pro Max θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μέγεθος, με το iPhone 16 Plus να είναι το αμέσως επόμενο. Αναλυτικότερα, λέγεται ότι το πιο ακριβό μοντέλο της εταιρίας θα έχει αυτή τη φορά 6.9 ίντσες, το iPhone 16 Pro 6.3 ίντσες, το iPhone 16 6.1 ίντσες και το iPhone 16 Plus 6.7 ίντσες.

Οι νέες εικόνες δημοσιευτήκαν στο X (πρώην Twitter) από τον χρήστη Sonny Dickson, ο οποίος θέλει να σας δείξει για άλλη μια φορά πώς θα είναι στο πίσω μέρος όλη η iPhone 16 σειρά της Apple.

Δείτε τις εικόνες:

Όπως είδατε και εσείς παραπάνω, τα απλά iPhone 16 θα έρθουν με διαφορετικό σχεδιασμό όσον αφορά το πλαίσιο των καμερών, αφού αντί για να ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο με τα iPhone 13,14 και 15, οι δύο κάμερες θα βρίσκονται σε κάθετη διάταξη.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όλα τα iPhone 16 θα έχουν μικρότερα bezels, με τα Pro μοντέλα να έρχονται και πάλι με την ProMotion τεχνολογία, δηλαδή με 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, αλλά με τα απλά να παραμένουν στα 60Hz.

Τα iPhone 16 αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα από το ειδικό event της Apple αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: