Αν αποσυνδεθήκατε ξαφνικά από το Apple ID σας δεν είστε οι μόνοι

Και φυσικά έγινε viral στα social media
27 Απριλίου 2024 12:47
Αν αποσυνδεθήκατε ξαφνικά από το Apple ID σας δεν είστε οι μόνοι

Αν αποσυνδεθήκατε από όλες ή μερικές Apple συσκευές σας εχθές το βράδυ, τότε να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Και ο λόγος είναι ότι τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας μικρός χαμός στα social media με εκατοντάδες αναφορές από χρήστες που αναφέρουν ότι κλειδώθηκαν έξω από το Apple ID τους.

Φαίνεται ότι η Apple ήρθε αντιμέτωπη με μία διακοπή που επηρέασε πολλούς χρήστες ανά τον κόσμο. Όπως μαθαίνουμε από το 9to5mac, αρκετοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι αποσυνδέθηκαν από το Apple ID τους στις Apple συσκευές τους το βράδυ της Παρασκευής και κατάφεραν να συνδεθούν αργότερα, με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Στην επίσημη σελίδα της, η Apple, δεν αναφέρει πουθενά ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σύστημά της, αλλά φαίνεται ότι έγινε ένα μαζικό “logged out” που δεν επιβεβαιώθηκε καν από την ίδια. Οι χρήστες προσπαθούσαν για ώρα να συνδεθούν και πάλι με το Apple ID τους αλλά δεν γινόταν, με αποτέλεσμα να κλειδώνονται έξω από όλες τις συσκευές τους. Για να καταφέρουν να συνδεθούν ξανά, έπρεπε να κάνουν επαναφορά του κωδικού πρόσβασης.

Μιλούσα στο FaceTime και ξαφνικά αποσυνδέθηκα και κλειδώθηκα έξω από όλα τα προϊόντα της Apple.

Γεια σου Apple Support, όλα τα προϊόντα της Apple ξαφνικά αποσυνδέθηκαν και «αποφάσισαν» να με κλειδώσουν από το Apple ID μου και μου ζητούν να ξανά κάνω επαλήθευση του λογαριασμού μου.

Εσείς αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις σε προϊόντα της Apple, όπως το iPhone; Πείτε μας στα σχόλια!