Εικόνες dummy τηλεφώνων δείχνουν πώς θα μοιάζουν τα iPhone 16!

Πάρτε μια ακόμη μικρή γεύση
04 Απριλίου 2024 12:13
Εικόνες dummy τηλεφώνων δείχνουν πώς θα μοιάζουν τα iPhone 16!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες που αφορούν και πάλι τα iPhone 16 της Apple και είναι οι καλύτερες που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Φυσικά, πρόκειται για dummy τηλέφωνα που έχει φτιάξει ένας χρήστης (δηλαδή ψεύτικα), αλλά θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από το πώς θα μοιάζουν όταν κυκλοφορήσουν.

Η Apple, σύμφωνα με τις φήμες, θα ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα οποία θα είναι ελαφρώς διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι, αφού θα έρθουν με ένα νέο πλήκτρο. Πρόκειται για το Capture button που ακούμε εδώ και καιρό, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο στην κάμερα.

Το Capture button φαίνεται ξεκάθαρα στο πλαϊνό μέρος των dummy συσκευών, ενώ παρατηρούμε επίσης και τη διαφορετική διάταξη των καμερών που θα έχουν τα απλά iPhone 16, τα οποία θα ακολουθήσουν κάπως την ίδια λογικά με τα iPhone XS και iPhone 12.

Το Action Button που είδαμε στα iPhone 15 Pro αναμένεται να βρίσκεται και στις τέσσερις επόμενες συσκευές της εταιρίας, ενώ το Capture button θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Home button. Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει 6.3 ίντσες από 6.1 που ήταν τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ μεγαλύτερο θα είναι και το iPhone 16 Pro Max, το οποίο θα φτάνει τις 6.9 ίντσες από 6.7 που ήταν πχ το iPhone 15 Pro Max.

Δείτε τις εικόνες των dummy τηλεφώνων παρακάτω:

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα iPhone αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: