Όλα τα iPhone 16 “κλείδωσαν“ πως θα επωφεληθούν από μία νέα τεχνολογία για τις οθόνες τους

Οι νεότερες φήμες φέρνουν καλά νέα για όσους θα αναβαθμίσουν
22 Μαρτίου 2024 00:00
Όλα τα iPhone 16 “κλείδωσαν“ πως θα επωφεληθούν από μία νέα τεχνολογία για τις οθόνες τους

Ανάμεσα στις δεκάδες φήμες για τα iPhone 16 είχαν ακουστεί και αυτές σχετικά με την αύξηση του μεγέθους της οθόνης τους, μετά από πολλές γενιές iPhone. Βέβαια, δε θα είναι τόσο μεγαλύτερα όσο φαντάζεστε μιας και αυτή η αύξηση θα οφείλεται στην ελαχιστοποίηση των bezels τους. Αυτός άλλωστε είναι και ένας στόχος της εδώ και πολλούς κύκλους αναβάθμισης. 

Η κορεάτικη ιστοσελίδα Sisa Journal-E αναφέρει βάσει των πηγών της ότι η Apple έχει καταφέρει να μειώσει τα bezels, δηλαδή τα πλαίσια οθόνης των επόμενων iPhone. Το καλό νέο για όσους αναβαθμίσουν είναι πως θα μειώσει το πλαίσιο της οθόνης σε όλα τα νέα iPhone δηλαδή τόσο στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus όσο και στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Λέγεται μάλιστα ότι έχει καταφέρει να έχει τα μικρότερα bezels από κάθε άλλο iPhone. 

Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί επίσημα μεγέθη από σχετικές μετρήσεις, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει την "σούπερ λεπτή" Border Reduction Structure (BRS) τεχνολογία, την οποία χρησιμοποιούν οι Samsung Display, LG Display και BOE -εταιρίες που όλες είναι προμηθευτές οθονών της Apple. Η απαγωγή θερμότητας βέβαια, σύμφωνα με insiders, είναι ένα θέμα για την Apple και τη μείωση των Bezels, αλλά βρήκε τη λύση την οποία θα εφαρμόσουν οι τρεις προμηθευτές της. 

Από παλιότερα δημοσιεύματα ακούγεται ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι κατά 3mm ψηλότερα και κατά 1mm φαρδύτερα από τα προηγούμενα, όσον αφορά τις διαστάσεις τους παρά το ότι θα μεγαλώσουν οι οθόνες τους, γεγονός που έχει ειπωθεί σε παλιότερες φήμες σχετικές με το σασί τους. 

Tags: