Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται στα iPhone και θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

Στα iPhone 15 Pro και ορισμένα iPad
01 Μαΐου 2024 09:10
Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται στα iPhone και θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

H Ubisoft μόλις ανακοίνωσε ότι η πιο πρόσφατη περιπέτεια του Assassin’s Creed θα κυκλοφορήσει για συσκευές της Apple στις αρχές του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, τα iPhone 15 Pro και ορισμένα iPad θα υποδεχθούν από τις 6 του μήνα το Assassin’s Creed Mirage.

Η εταιρία αναφέρει ότι η περιπέτεια του Basim θα καταφθάσει στα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Air και iPad Pro με M1 chip ή νεότερο, με τους χρήστες να κατεβάζουν το παιχνίδι δωρεάν και να έχουν στη διάθεσή τους 90 λεπτά για να παίξουν. Μόλις περάσουν αυτά τα λεπτά, τότε θα χρειαστεί να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε ολόκληρη την έκδοση του παιχνιδιού.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφόρησε στις 5 Οκτώβριου για τις κονσόλες και το PC και είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς που πηγαίνει το franchise πίσω στις ρίζες του. Επίσης, μιλάμε για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού και όχι για κάποια “πετσοκομμένη” έκδοση, οπότε ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τη Βαγδάτη on the go!

Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την Ubisoft Sofia και το UI έχει προσαρμοστεί για να προσφέρει μια άνετη touch εμπειρία στα iPhone και iPad, ενώ υπάρχει και υποστήριξη για cross-progression και η cross-save μέσα από το Ubisoft Connect. Αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε την πρόοδό σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει για τα iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου.