Έχετε θέμα με το ξυπνητήρι στο iPhone; Δεν είστε οι μόνοι

Η Apple εργάζεται για να διορθώσει το πρόβλημα
01 Μαΐου 2024 08:43
Έχετε θέμα με το ξυπνητήρι στο iPhone; Δεν είστε οι μόνοι

Έχετε τον τελευταίο καιρό διάφορα θέματα με το ξυπνητήρι του iPhone; Φαίνεται ότι δεν είστε οι μόνοι, καθώς τις τελευταίες μέρες έγινε viral στα social media ένα παράπονο από κατόχους συσκευών της εταιρίας, που αναφέρουν ότι το ξυπνητήρι τους δεν ακούγεται καθόλου.

Μάλιστα, η Apple φαίνεται ότι κοιτάζει το πρόβλημα και εργάζεται για να φέρει ένα update που θα το διορθώσει. Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες, όταν χτυπάει το ξυπνητήρι τους δεν ακούγεται καθόλου, λες και έχει μπει στο αθόρυβο.

Τα νέα έρχονται μέσα από το The Verge, με έναν συγκεκριμένο κάτοχο iPhone να λέει ότι έχει το ίδιο ξυπνητήρι εδώ και 6 ή 7 χρόνια και τις τελευταίες ημέρες δεν ακούγεται καθόλου όταν ενεργοποιείται η ειδοποίησή του. Η Apple δεν εξήγησε τους λόγους που συμβαίνει αυτό, αλλά τελευταία είναι αρκετά διαδεδομένα σε forums, X και TikTok, με πολλούς να δίνουν προσωρινές λύσεις.

Μία από αυτές τις λύσεις είναι να βεβαιωθείτε μέσα από τις ειδοποιήσεις του iPhone στην κατηγορία “Ήχοι και Απτικά” ότι η ένταση του ξυπνητηριού είναι στο μέγιστο υψηλό επίπεδο και όχι χαμηλά, καθώς μπορεί να έχει χαμηλωθεί η ένταση κατά λάθος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

@mrsmotivated2025 This stupid alarm and these updates need to stop messing with our settings. They said once you do this you wont have any issues! #alarms #iphonealarm #iphonehacks #hacksyoudidnotknow #iphoneupdate #applesupport #greenscreen ♬ original sound - MrsMotivated2025

Αν ούτε η παραπάνω επιλογή ρυθμίσει το θέμα, τότε πολλοί χρήστες του TikTok αναέρουν να απενεργοποιήσετε την επιλογή Attention Aware Features μέσα στην κατηγορία Face ID & Passcode στις ρυθμίσεις. Φυσικά, όλα αυτά προσωρινά προτού έρθει η νέα ενημέρωση από την Apple που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα.

Tags: