Έρχεται ένα iPhone 17 Slim για να αντικαταστήσει το Plus μοντέλο

Και θα είναι ακριβότερο από το Pro Max
18 Μαΐου 2024 09:32
Έρχεται ένα iPhone 17 Slim για να αντικαταστήσει το Plus μοντέλο

Φήμες κάνουν λόγο για απόσυρση του Plus μοντέλου από την Apple στη σειρά iPhone 17 και αντικατάστασή του από ένα ίδιων χαρακτηριστικών αλλά λεπτότερο Slim μοντέλο. Μάλιστα μία πιο πρόσφατη αναφορά, αποκαλύπτει πως τιμολογιακά το Slim θα είναι το πιο premium από τη σειρά iPhone 17, ακόμα πιο ακριβό και από το iPhone 17 Pro Max.

Έχοντας μόλις αποκαλύψει το λεπτότερο iPad που έχει κατασκευάσει ποτέ με το iPad Pro, η Apple μάλλον τώρα στρέφει την προσοχή της και στο πάχος των τηλεφώνων της.

Το Slim μοντέλο αναμένεται να είναι λεπτότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone και θα αποτελεί μία σχεδιαστική μετάβαση για την Apple, με τον ίδιο τρόπο που αποτέλεσε σχεδιαστικό άλμα το iPhone X.

Ο σχεδιασμός του δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά πηγές αναφέρουν πως περιμένουμε ένα σώμα αλουμινίου, μικρότερο Dynamic Island, ενώ οι κάμερες πιθανόν να μεταφερθούν στο κέντρο του πάνω μέρους της πλάτης του τηλεφώνου. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει άγνωστο, με φήμες να κάνουν λόγο πως θα είναι μικρότερη από το iPhone 15 Plus.