Marvel: Δυσαρέσκεια στη βιομηχανία των VFX λόγω των Phase 5 και 6 του MCU

Το κακό κλίμα μεταξύ της Marvel Studios και των στούντιο που φτιάχνουν τα CGI δεν στρώνει
05 Αυγούστου 2022 20:11
Marvel: Δυσαρέσκεια στη βιομηχανία των VFX λόγω των Phase 5 και 6 του MCU

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για την άθλια κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα VFX στούντιο παραγωγής του Χόλιγουντ με τον τεράστιο αριθμό projects της Marvel Studios που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας, σε αντίξοες συνθήκες και πιεστικά deadlines. 

Δύο βδομάδες μετά την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος του Phase 5 του MCU και μερικώς του Phase 6, η βιομηχανία των ειδικών εφέ αναστενάζει ξανά και εκφράζει τη δική της κραυγή αγωνίας. 

Τώρα ένας ακόμη καλλιτέχνης ειδικών εφέ μιλά ανώνυμα στο Defector για την κατάσταση της βιομηχανίας και τιο κλίμα που επικρατεί μετά το τιγκαρισμένο πρόγραμμα της Marvel Studios για το Phase 5. Φυσικά οι πλειοψηφία δείχνει απογοητευμένη καθώς αναμένεται να υπάρξει ακόμη περισσότερη πίεση και όγκος δουλειάς μέσα στα επόμενα χρόνια, χωρίς να υπάρχει ελπίδα να ακουστούν τα επιχειρήματα ή τα δικαιώματά τους. 

Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Ολόκληρη η βιομηχανία δείχνει να έχει πέσει σε κατάθλιψη στον απόηχο της ανακοίνωσης των Phase 5 και 6 της Marvel, ειδικά και μόνο για τον τρελό όγκο δουλειάς που θα έρθει μαζί τους. Δεν είναι πλέον ο ζηλευτός πελάτης που ήταν κάποτε. Υπάρχει πολλή υπερκόπωση που συσσωρεύεται. 

Σχετικά με το πρόγραμμα του Phase 5 του MCU μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. Όσον αφορά το MCU Phase 6 και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτό θα βρείτε εδώ

To Avengers: The Kang Dynasty θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025 και το Avengers: Secret Wars στις 7 Νοέμβριου του 2025.