Avengers Secret Wars: Θα το αναλάβει ο σκηνοθέτης των Spider-Man ταινιών;

Ο Sam Raimi απαντάει και ξεκαθαρίζει το τοπίο με όλες τις φήμες
25 Απριλίου 2024 18:57
Avengers Secret Wars: Θα το αναλάβει ο σκηνοθέτης των Spider-Man ταινιών;

Ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό περί επιστροφής του Sam Raimi στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, καθώς τρία σενάρια είναι αυτά που έχουν παίξει περισσότερο. Είναι άλλωστε ο σκηνοθέτης της καλύτερης και πιο αγαπημένης Spider-Man τριλογίας που έγινε ποτέ και γενικότερα ένας δημιουργός που έχει την "ματιά" που οι comicbook ταινίες χρειάζονται. 

Το ένα από αυτά αναφέρει ότι μπορεί να αναλάβει το Spider-Man 4 που θα είναι συνέχεια της ιστορίας του Peter Parker του Tobey Maguire, το δεύτερο να επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα του Doctor Strange 3, έχοντας ένα σχετικά καλό πέρασμα από αυτή τη θέση στο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" και το τρίτο είναι το πιο... τρανό: να αναλάβει τη σκηνοθεσία του Avengers 6 ή όπως επίσημα τιτλοφορείται, "Avengers: Secret Wars". 

Στην τελευταία φήμη ειδικά θέλησε να απαντήσει ο Ράιμι στην πρόσφατη συνέντευξή του στο The Wrap, καθώς οι φήμες τον θέλουν ως τον πλέον επικρατέστερο του Kevin Feige και της Marvel Studios να φέρει το Secret Wars στη μεγάλη οθόνη.  

Μιλώντας συγκεκριμένα στο The Wrap, ο Sam Raimi απάντησε ευθέως στις φήμες λέγοντας ότι δεν έχει κανένα συμβόλαιο με τη Marvel, ούτε έχει αναλάβει κάποια ταινία της -προς το παρόν. Εξέφρασε όμως ξανά την θέλησή του να αναλάβει το Avengers 6 όπως είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχω κανονίσει τίποτα, αλλά θα το ήθελα πολύ!".

Προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο τον σεναριογράφο των Avengers 5 και Secret Wars που είναι ο Michael Waldron της σειράς Loki, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος θα αναλάβει τις δύο σημαντικότερες ταινίες της Marvel Studios από εποχής Endgame.

Τελευταία και ο Robert Downey Jr. άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο MCU ως Iron Man, κλείνοντας το μάτι για το Avengers Secret Wars που λόγω της Multiversal πλοκής του, θα αναμείξει παλιούς και νέους ήρωες μαζί από διάφορα σύμπαντα. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.