Το Avengers: Secret Wars λέγεται ότι θα επαναλάβει το μοτίβο “Infinity War-Endgame“

Τι λένε οι νεότερες φήμες για το Avengers 6
06 Ιανουαρίου 2024 12:29
Το Avengers: Secret Wars λέγεται ότι θα επαναλάβει το μοτίβο “Infinity War-Endgame“

Οι νεότερες φήμες για το Avengers 6 ή όπως επίσημα τιτλοφορείται ως "Avengers: Secret Wars" φουντώνουν και πάλι την ώρα που η Marvel Studios προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να φέρει το MCU στον ίσιο δρόμο, ύστερα και από την απόλυση του Jonathan Majors ως Kang the Conqueror. 

Και αυτό διότι ο συγκεκριμένος θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στο Multiverse Saga μιας και το Avengers 5 θα ονομαζόταν Avengers: The Kang Dynasty. Πλέον και μετά από όλα αυτά λέγεται ότι η Marvel αποκαλεί εσωτερικά την ταινία και πάλι ως "Avengers 5", πιθανότατα γιατί τα σχέδια έχουν αλλάξει δραματικά, αν και αυτό μένει να φανεί. 

Ωστόσο, στο θέμα του Secret Wars εκεί η Marvel λέγεται ότι θέλει να επαναλάβει το μοτίβο των Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame. Πώς όμως θα το κάνει αυτό; 

Σύμφωνα με τον γνωστό ρεπόρτερ Jeff Sneider του @TheInSneider, η Marvel θέλει το Avengers 6 να έχει επική διάρκεια που θα είναι γύρω στις 5 ώρες για αυτό και θα το χωρίσει σε δύο μέρη. Η πηγή του insider αναφέρει ότι "θα είναι μια γιγαντιαία ταινία 5 ωρών με ένα διάλειμα διάρκειας ενός χρόνου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Avengers Secret Wars θα έχει Part 1 και Part 2 και θα κυκλοφορήσουν με διαφορά ενός χρόνου μεταξύ τους. Ακριβώς δηλαδή όπως έγινε με τα Avengers 3 και 4, τα οποία αρχικά ονομάζονταν Infinity War Part 1 και Part 2. Ωστόσο, τα πλάνα μετά άλλαξαν όταν γυρίστηκαν διαδοχικά οι ταινίες αυτές και εν τέλει το Part 2 μετατράπηκε στο "Endgame". 

Μόλις όμως κατασταλάξει η Marvel στην πορεία που θέλει να πάρει με τον χαρακτήρα του Kang και εάν φέρει έναν άλλον ηθοποιό στην θέση του Majors, τότε είναι που θα μάθουμε και περισσότερα για το μεγάλο φινάλε του Multiverse Saga. 

Πλέον, το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.