Σκληρή αυτοκριτική από τον Chris Hemsworth για την “παρωδία“ του Thor: Love & Thunder

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για το μέλλον του ως Thor και τι χρωστάει στους fans
02 Μαΐου 2024 21:32
Σκληρή αυτοκριτική από τον Chris Hemsworth για την “παρωδία“ του Thor: Love & Thunder

Σε μια σκληρή αυτοκριτική προχώρησε ο Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth) στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο Vanity Fair σχετικά με τον απόηχο του αποτυχημένου από πολλές απόψεις Thor: Love & Thunder. 

Όπως είπε στην μακροσκελή συνέντευξή του στο Vanity Fair ένιωσε ότι στο Thor 4 έκανε τον Thor μια παρωδία του εαυτού του και πως πιάστηκε σε όλη τη χαζομάρα και τον αυτοσχεδιασμό της ταινίας, κάτι για το οποίο παραδέχεται ότι ακόμη δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του. "Παρασύρθηκα με όλον αυτόν τον αυτοσχεδιασμό και την χαζομάρα και με μετέτρεψα σαν μια παρωδία του εαυτού μου. Η ερμηνεία μου πάτωσε" είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος σταρ της Marvel, που όλον αυτόν τον καιρό κάνει ένα παρατεταμμένο διάλειμμα από την υποκριτική, μιας και το 2023 διαγνώσθηκε πως έχει γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ. 

Παρά την αναποδιά του Thor: Love & Thunder ο Hemsworth δεν το βάζει κάτω και ανέφερε στη συνέντευξη πως πιστεύει ότι χρωστάει στους fans ένα σωστό Thor 5, καθώς με το "Love & Thunder" πήγαν όλα στραβά. 

Πάντως όποτε κι αν  επιστρέψει ο Thor -γιατί η Marvel το έχει υποσχεθεί- ο Taika Waititi δε θα επιστρέψει πίσω από τις κάμερες. O σκηνοθέτης των προηγούμενων δύο ταινιών του Thor είχε πει τα εξής σε παλιότερη συνέντευξη: "Είναι μια πολύ εξουθενωτική διαδικασία να δουλεύεις σε αυτές τις ταινίες ασταμάτητα για δυόμιση χρόνια. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό ακριβές. Ξέρω ότι δε θα συμμετέχω... Θα εστιάσω στις άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει. Φαντάζομαι ότι το επόμενο Thor θα ερχόταν πιο νωρίς αλλά αγαπώ τη Marvel και το να δουλεύω μαζί τους. Αγαπώ τον Chris."

Ο Hemsworth πρόσθεσε ότι του αρέσει να υποδύεται αυτόν τον ρόλο, αλλά αν έρθει η επόμενη ταινία του, θέλει να πειραματιστεί με το στιλ και το είδος που θα έχει.

"Δε θέλω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο κόσμος να εξαντληθεί τόσο πολύ που να γουρλώνει τα μάτια του όταν με βλέπει στην οθόνη ως τον Thor. Αν το κοινό θέλει να με δει ξανά ως Thor και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, τότε κομπλέ. Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να καταλάβω πώς μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να το κάνουμε λίγο απρόβλεπτο." είχε δηλώσει παλιότερα στο EW. 

 

Προς το παρόν θα τον δούμε στο ρόλο του Demetrius στο Furiosa: A Mad Max Saga στους κινηματογράφοους στις 22 Μαίου.