Deadpool & Wolverine: Νέο trailer με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να φέρνουν το χάος στο MCU!

LFG!!! στις 26 Ιουλίου
23 Απριλίου 2024 20:02
Deadpool & Wolverine: Νέο trailer με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να φέρνουν το χάος στο MCU!

"Let's F*** Go!" λένε οι Ράϊαν Ρέϊνολντς και Χιου Τζάκμαν ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα στο ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας "Deadpool & Wolverine" ή πιο...λαϊκά Deadpool 3 και φέρνουν το απόλυτο χάος στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Το νέο επίσημο trailer της ταινίας είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο πρέπει και τόσο απολαυστικό όσο θέλει για να πριζώσει τον οποιονδήποτε θέλει να απολαύσει μια άνευ προηγουμένου ταινία βγαλμένη από κόμικ με το κατάλληλο ύφος. Δηλαδή χωρίς λογοκρισίες, με αστείρευτο, οξύ και αυτοσαρκαστικό χιούμορ μέσω του Ryan Reynolds και του ρόλου του Wade Wilson, αλλά και υπερθέαμα με την επιστροφή του πιο αγαπημένου X-Men όλων, τον Wolverine του Hugh Jackman. 

Πολλές οι συνδέσεις με το ευρύτερο MCU όπως το ότι τους βλέπουμε να πηδούν σε ένα multiversal portal σαν να το άνοιξε ο Doctor Strange, ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά την Cassandra Nova της Emma Corin, η οποία είναι αδερφή του Professor X. Φυσικά δε λείπει ο υπόλοιπος θίασος με τον νέο χαρακτήρα του Matthew Macfadyen ονόματι Paradox, τον "Dogpool" και πολλούς πολλούς ακόμη. 

Δείτε το νέο trailer του Deadpool & Wolverine

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Οι δύο νέες αφίσες του Deadpool 3: 

Ακούγεται έντονα η συμμετοχή της Jennifer Garner ως Elektra αλλά και της Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men, ενώ έχουν ακουστεί και πάρα πολλές εκπλήξεις και cameos στο Deadpool 3. 

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στι 25 Ιουλίου του 2024.