Το Deadpool and Wolverine θα είναι γεμάτο με cameos και πολλές…εκπλήξεις!

Όλα όσα δήλωσε ο Karan Soni
06 Μαρτίου 2024 23:29
Το Deadpool and Wolverine θα είναι γεμάτο με cameos και πολλές…εκπλήξεις!

Προετοιμαστείτε από τώρα για το Deadpool 3 ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του, Deadpool and Wolverine, καθώς ένας από τους ηθοποιούς δήλωσε ότι η ταινία θα είναι γεμάτη με cameos και πολλές εκπλήξεις.

Αυτά δήλωσε στο Variety ο Karan Soni, ο οποίος υποδύεται τον Dopinder και στις τρεις ταινίες. Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι δεν σοκαρίστηκε όταν είδε ότι ο Hugh Jackman θα παίξει τον Wolverine στην 3η ταινία. “Όταν φτιάχναμε το Deadpool 2, ο Ryan Reynolds το σχεδίαζε από τότε” είπε ο ηθοποιός.

Θυμάμαι να μου το λέει αυτό καθώς τρώγαμε μια μέρα, ότι δηλαδή είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Hugh Jackman. Και είπα ότι οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει! Μετά το στούντιο πουλήθηκε στην Disney και συνέβησαν πολλά άλλα πράγματα.

Ο ηθοποιός συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι το Deadpool 3 θα είναι γεμάτο με cameos που ο κόσμος δεν περιμένει.

Αυτή η νέα έκδοση του MCU είναι εξαιρετικά “μυστική” είπε, αλλά και ότι οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν με ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνεται στην ταινία. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ας πούμε μόνο αυτό: πολλοί άνθρωποι ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο (τα γυρίσματα του Deadpool 3 έκλεισαν στο Λονδίνο).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ακουγόταν εδώ και καιρό μία φήμη που έλεγε ότι η Jennifer Garner θα επιστρέψει στο ρόλο της Elektra μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.