Spider-Man 4: Ο Tom Holland ακόμη δεν έχει πει το "ναι" για την επιστροφή του

Οι νεότερες φήμες γύρω από την παραγωγή της νέας Spider-Man τριλογίας των Sony/Marvel Studios
07 Ιουλίου 2022 14:13
Spider-Man 4: Ο Tom Holland ακόμη δεν έχει πει το "ναι" για την επιστροφή του

Το φινάλε του Spider-Man: No Way Home έφερε ουσιαστικά τον Peter Parker του Tom Holland σε μια απρόσμενη θέση, όπου όλοι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή του. Θα λέγαμε πως ο χαρακτήρας  κάνει κάποιου είδους "reboot" και πηγαίνει σε μια εντελώς άλλη κατεύθυνση στο μέλλον. 

Μετά την άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία του "No Way Home" (πάνω από $1.9 δις) είναι προφανές η Sony Pictures να θέλει να συνεχίσει με τον Tom Holland ως Peter Parker και το ίδιο η Marvel Studios για το MCU. O Holland είχε δηλώσει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά από όλα αυτά, αν και οι φήμες τον ήθελαν να διαπραγματεύεται με τη Sony για την επιστροφή του στο ρόλο του Ανθρώπου Αράχνη. 

Ο πρόεδρος της Sony Pictures μάλιστα, Tim Rothman, είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι το βασικό τρίο πρωταγωνιστών (Holland, Zendaya, Jacob Batalon) θα επιστρέψει για το "Spider-Man 4", μαζί με τον σκηνοθέτη Jon Watts. 

Τώρα ένα νέο ρεπορτάζ του The Ankler μεταφέρει, δια στόματος Jeff Sneider, τα νεότερα για την παραγωγή του Spider-Man 4 και τι σχεδιάζει η Sony για το μέλλον του Spidey. χαρακτηριστικά αναφέρει: 

Η Sony μπορεί να μην έχει τον μεγαλύτερο πάγκο από άποψη franchises, αλλά σοφά έπραξε με το deal με την Marvel Studios και άρπαξε τον εμβληματικό χαρακτήρα του Spider-Man από το MCU, κάτι που βοήθησε το στούντιο να φτιάξει όλο και περισσότερες ταινίες σχετικές με τον Spidey, που ήταν για πολλούς must-see. Και την ώρα που πράγματι τα γρανάζια κινούνται για μια νέα τριλογία του Spider-Man με τον Tom Holland, δεν πιστεύω πως ακόμη έχει υπογράψει κάποια συμφωνία ακόμα, επομένως τα πλάνα αυτά παραμένουν ανεπίσημα προς το παρόν. 

Με αυτά υπόψιν είμαι σίγουρος ότι ο Rothman έχει βάλει σε ύψιστη προτεραιότητα τις νέες περιπέτειες του Spidey με τον Tom Holland, καθώς τον υπολογίζουν ότι πάει πακέτο με το Uncharted franchise. 

Εδώ και καιρό άλλωστε γνωρίζουμε ότι η νέα Spider-Man τριλογία στο MCU βρίσκεται στα σκαριά. 

Στο Spider-Man: No Way Home παίζουν οι: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau, Andrew Garfield, Tobey Maguire, J.K. Simmons, Jamie Foxx, Alfred Molina, Thomas Haden Church, Rhys Ifans και Willem Dafoe