Spider-Man 4 με Tobey Maguire: Ο Sam Raimi απαντάει στις φήμες επιστροφής του

Θα δούμε τον Tobey Maguire ξανά σε δικιά του ταινία;
02 Απριλίου 2024 16:30
Spider-Man 4 με Tobey Maguire: Ο Sam Raimi απαντάει στις φήμες επιστροφής του

Από τότε που επανεμφανίστηκε ο Tobey Maguire ως Peter Parker στο Spider-Man: No Way Home, η δίψα των fans να τον δουν ξανά σε δική του ταινία έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Τόσο μεγαλύτερη που υπάρχουν περισσότεροι που θέλουν το... ορθόδοξο Spider-Man 4 με τον Tobey Maguire και τον Sam Raimi, αντί μιας 4ης ταινίας με τον Tom Holland ως Peter Parker. 

Οι φήμες μάλιστα είχαν φουντώσει τελευταία λόγω της δήλωσης του Thomas Hayden Church, που υποδύθηκε τον Sandman, ότι είχε ακούσει φήμες πως η Marvel Studios με τη Sony Pictures ετοιμάζουν την αναβίωση του "Raimiverse". Tώρα, όμως έρχεται ο ίδιος ο mastermind της πρώτης τριλογίας ταινιών Spider-Man για να απαντήσει στις φήμες αυτές. 

Τα νέα όμως δυστυχώς δεν είναι αυτά που θα ήθελε μια μεγάλη μερίδα των Marvel fans καθώς ο Σαμ Ράιμι μίλησε στο CBR εν μέσω της Wondercon 2024 για το ζήτημα αυτό, λέγοντας πρακτικά ότι παρόλο που έχει διαβάσει όλες αυτές τις φήμες, δεν εργάζεται στο Spider-Man 4...ακόμα

"Κοιτάξτε, δεν έχω ακούσει για αυτό ακόμα -πράγματι έχω διαβάσει για το Spider-Man 4 αλλά δεν εργάζομαι πάνω σε αυτό ακόμα", είπε στην αρχική του απάντηση. Συνεχίζοντας όμως αμφισβήτησε τις πιθανότητες να του προτείνουν οι Marvel και Columbia μια ακόμη ταινία Spider-Man από την στιγμή που η δική τους τριλογία με τον Τομ Χόλαντ έχει πάει τόσο καλά. 

"Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Spider-Man 4 με τον Tobey, αλλά ίσως να έχουν μιλήσει οι Marvel και Columbia μαζί του. Πάντως εγώ δούλεψα με την Marvel σε μια ταινία που λέγεται Doctor Strange in The Multiverse of Madness. Επομένως είμαι πολύ εντάξει μαζί τους. Είμαι σίγουρος ότι θα είχα ακούσει κάτι αν ψηνόταν. Έτσι νομίζω. Δε ξέρω."

Για όσους δεν γνωρίζουν μετά το Spider-Man 3 του 2007, η Sony Pictures και Columbia Pictures ετοίμαζαν το Spider-Man 4, το οποίο είχαν ανακοινώσει και επίσημα κιόλας με σχετικό tweet, το οποίο έδινε κιόλας ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Μάιο του 2011. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής θα επέστρεφαν οι Maguire και Kirsten Dunst ως Spider-Man και Mary Jane Watson αντίστοιχα. Θα βλέπαμε όμως την προσθήκη του John Malkovich ως Vulture αλλά και του Bruce Campbell ως Mysterio. 

Ποιες θα είναι τελικά οι προθέσεις της Sony για μια τέτοια αναβίωση που σίγουρα θα φέρει πολλά χαμόγελα είναι ακόμη άγνωστο. Τελευταία, ακούστηκε ότι το Spider-Man 4 με τον Tom Holland, θα αρχίσει τα γυρίσματά του προς τα τέλη του 2024, μιας και το πρόγραμμα της Zendaya έμεινε κενό λόγω της επ' αόριστον ακύρωσης της 3ης σεζόν του Euphoria.