Έρχεται το Spider-Man 4 με τον Tom Holland, νέα τριλογία και επέκταση deal μεταξύ Marvel-Sony

Μάλλον ο Tom Holland θα υποδύεται τον Spidey μέχρι τα 30 του
29 Νοεμβρίου 2021 16:40
Έρχεται το Spider-Man 4 με τον Tom Holland, νέα τριλογία και επέκταση deal μεταξύ Marvel-Sony

Μπορεί να ήταν αμφίβολος ο Tom Holland για το μέλλον του ως Spider-Man, με τον ίδιο να δηλώνει ευθέως ότι "δε θέλει να τον υποδύεται μέχρι τα 30 του", αλλά τελικά οι Sony Pictures και Marvel Studios πήραν αυτές την απόφαση.

Ανήμερα της προπώλησης των εισιτηρίων του Spider-Man: No Way Home, η Amy Pascal, παραγωγός των ταινιών και της Sony Pictures, ανακοίνωσε πως ο Tom Holland θα παραμείνει ο Spidey του MCU για τα επόμενα χρόνια!

Spider-Man 4 με Tom Holland και νέα τριλογία

Σε συνέντευξή της στο Fandango η Pascal αποκάλυψε πως Sony Pictures και Marvel Studios επέκτειναν τη συμφωνία τους και σχεδιάζουν μια νέα τριλογία Spider-Man ταινιών, και έτσι μπαίνει τέλος στο αμφίβολο μέλλον του Peter Parker στο MCU. Το καλύτερο; Ο Tom Holland θα είναι ο πρωταγωνιστής τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: 

Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που κάνουμε με την Marvel και δεν είναι η τελευταία Spider-Man ταινία. Ετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενη ταινία Spider-Man με τον Tom Holland και την Marvel. 

Το οραματιζόμασταν σαν τρεις ταινίες και τώρα θα πάμε στις επόμενες τρεις. Δεν είναι η τελευταία των MCU ταινιών μας. 

Αφότου διασφαλίστηκε το μέλλον του Holland ως Spidey, τότε αναπόφευκτα θα τον υποδύεται μάλλον μέχρι τα 30 του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως δεν ξεκαθαρίστηκε εάν ο Holland θα είναι σε ολόκληρη τη νέα τριλογία ή εάν υπέγραψε μόνο για το Spider-Man 4, για το οποίο έχει ακουστεί πως θα συμπρωταγωνιστεί με τον Charlie Cox ως Daredevil.

Δεν αποκλείεται η νέα αυτή τριλογία να μας συστήσει σε έναν άλλο Spidey, ίσως αυτόν του Miles Morales, ενώ σίγουρη αναμένεται η σύγκρουση του Holland με τον Tom Hardy του Venom, όπως είδαμε στο Venom: Let There Be Carnage

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.