Spider-Man 4: Η Sony αναμένει την επιστροφή του Tom Holland και της Zendaya

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει που βρίσκεται το επόμενο κεφάλαιο του Spidey του MCU
06 Μαΐου 2022 15:03
Spider-Man 4: Η Sony αναμένει την επιστροφή του Tom Holland και της Zendaya

Η Sony Pictures φαίνεται πως αναμένει την επιστροφή του πρωταγωνιστικού διδύμου των Zendaya και Tom Holland, καθώς και του σκηνοθέτη της "Homecoming" τριλογίας για το Spider-Man 4

Όχι το Spider-Man 4 που θέλουν κάποιοι fans με τον Tobey Maguire και τον Sam Raimi, αλλά αυτό του MCU. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Deadline οι παραγωγοί της Sony Pictures που επιβλέπουν το MCU κομμάτι του franchise αναμένουν εκτός φυσικά του Holland την επιστροφή της Zendaya ως MJ και του Jon Watts στο ρόλο του σκηνοθέτη. 

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως παρά την αποχώρηση του Watts από το reboot των Fantastic Four, ο σκηνοθέτης δεν έχει αποχωρήσει από το Spider-Man 4 και έτσι τα βασικά πρόσωπα που αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας θα δηλώσουν ξανά παρών. 

Αν και δεν ακούγεται το όνομα του Jacob Batalon σε αυτά που θα επιστρέψουν, θα είναι δύσκολο να φανταστούμε την παρέα χωρίς τον Ned. Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε οτιδήποτε σχετικά με την πλοκή του Spider-Man 4 μιας και η ταινία απέχει κάμποσα χρόνια ακόμη μέχρι να τη δούμε.