Fast X: Ο Jason Momoa είναι το κακό παιδί της ταινίας και το δείχνει στα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Fast & Furious 10 στη Ρώμη με τον Momoa
09 Μαΐου 2022 22:13
Fast X: Ο Jason Momoa είναι το κακό παιδί της ταινίας και το δείχνει στα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Μετά την αναταραχή στην παραγωγή του Fast & Furious 10 με την αποχώρηση του Justin Lin, o διάδοχός του στην σκηνοθετική καρέκλα, Louis Leterrier, συνεχίζει τα γυρίσματα. 

Η παραγωγή του "Fast X" βρίσκεται στην Ρώμη αυτές τις ημέρες και οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία να απαθανατίσουν τα στιγμιότυπα από το πλατό. Εκεί πρωταγωνιστής είναι ο Jason Momoa που θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας και όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, θα είναι ένα ιδιαίτερο κακό παιδί αφού θα οδηγεί μηχανή αντί για αυτοκίνητο -όπως συνηθίζεται στα Fast. 

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα γύριζαν μια επικίνδυνη σκηνή με τον Momoa να κάνει ο ίδιος το stunt στην προκειμένη. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

Fast X Filming Momoa 

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad). 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024