Ευχάριστα νέα για το Fast 11 από τον σκηνοθέτη της ταινίας!

Ξεκινούν τα γυρίσματα την επόμενη χρονιά
05 Μαΐου 2024 11:20
Ευχάριστα νέα για το Fast 11 από τον σκηνοθέτη της ταινίας!

Ο σκηνοθέτης του Fast 11, Louis Leterrier, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Collider και μεταξύ άλλων είχε να μοιραστεί κάποια ευχάριστα νέα, που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους fans. Η λατρεμένη οικογένεια του Dominic Toretto (Vin Diesel) θα επιστρέψει και μάλλον θα είναι πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε.

Κατά τη διάρκεια του CCXP MX, ο Leterrier ο οποίος αυτόν τον καιρό πρόκειται να αναλάβει μία άλλη ταινία, μοιράστηκε το επερχόμενο πρόγραμμά του και αποκάλυψε ότι το 2024, αλλά και το 2025, θα είναι μια γεμάτη χρονιά.

Ναι, συμβαίνει! Και θα συμβεί πολύ σύντομα! Θα γυρίσω μία μικρή ταινία τρόμου αυτό το καλοκαίρι, την οποία θα τελειώσω στις 15 Σεπτεμβρίου. Μία μέρα μετά, δηλαδή στις 16 Σεπτεμβρίου, ξεκινάω για το επόμενο Fast!

Ναι, η παραγωγή και οι τελευταίες πινελιές για το Fast 11 θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο, ενώ όπως αποκάλυψε ο Leterrier, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025. Οι αποκαλύψεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού έχει ήδη κλειδώσει και το παράθυρο κυκλοφορίας και όπως έγινε γνωστό, το επόμενο Fast θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026 για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την πρώτη ταινία του franchise.

Ο ίδιος ο Vin Diesel θέλησε πρόσφατα να προετοιμάσει το έδαφος για το τέλος του franchise που θα επέλθει με το επερχόμενο Fast 11 ή Fast XI επιβεβαιώνοντας για τα καλά ότι το ταξίδι του Dom Toretto θα τελειώσει εδώ. Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Diesel έκανε και tease για ένα "γκραν φινάλε" των Fast & Furious ταινιών, το οποίο αυτός και η παραγωγή του ετοιμάζουν για τους fans, λέγοντας ότι "το να πω ότι θα είναι ένα τρομερά δυνατό φινάλε, θα είναι λίγο".

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Fast 11 θα είναι η τελευταία βασική ταινία του franchise αλλά όχι και η τελευταία καθώς ενδέχεται να συνεχιστεί με spinoff ταινίες τύπου Hobbs & Shaw στο μέλλον. Για την επόμενη ταινία είχε επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει και ο Dwayne "The Rock" Johnson στον ρόλο του Luke Hobbs.

Το Fast 11 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2026.