Ο The Rock δε σκοπεύει να επιστρέψει στο Fast & Furious 10 και τα λέει έξω απ’ τα δόντια

Αρνείται την πρόταση ο πασίγνωστος ηθοποιός
30 Δεκεμβρίου 2021 12:19
Ο The Rock δε σκοπεύει να επιστρέψει στο Fast & Furious 10 και τα λέει έξω απ’ τα δόντια

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για την δημόσια έκκληση του Vin Diesel προς τον Dwayne Johnson να γυρίσει στο Fast and Furious 10. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του πασίγνωστου franchise υψηλών ταχυτήτων της Universal έκανε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά πάνω από 77 εκατομμύρια ακόλουθους.

Το εν λόγω post έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια και εκατομμύρια likes. Εν τέλει, όμως, φαίνεται πως η κίνηση αυτή δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον The Rock, ο οποίος έσπασε τώρα τη σιωπή του. Αναλυτικότερα, μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Entertainment, ο Johnson δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Fast & Furious 10, μιας και η απόφασή του ήταν οριστική. Μάλιστα, ο αστέρας του Hollywood τα «είπε έξω απ’ τα δόντια», τονίζοντας πως δεν του άρεσε που η συζήτηση έγινε δημόσια, καθώς και ότι ο Vin έκανε επίκληση στο συναίσθημα, φέρνοντας στο προσκήνιο τον θάνατο του Paul Walker.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα δήλωσε παρακάτω:

Έμεινα πραγματικά έκπληκτος από την πρόσφατη ανάρτησή του. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Vin και εγώ πραγματικά επικοινωνήσαμε και όχι χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του εξήγησα απευθείας - και ιδιωτικά - ότι δε θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν ανένδοτος με τα λόγια μου, αλλά εγκάρδιος, και του είπα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και πάντα θα θέλω να έχει επιτυχία το franchise, παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Μίλησα ιδιαιτέρως και με τους συνεργάτες μου στην Universal, οι οποίοι ήταν όλοι τους πολύ υποστηρικτικοί, καθώς κατανοούν το πρόβλημα.

Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Vin ήταν ένα παράδειγμα της χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που αναφέρθηκε σε παιδιά με το post του, ούτε και ότι μίλησε για τον θάνατο του Paul Walker. Δεν έπρεπε να τους ανακατέψει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό το θέμα και καταλήξαμε σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ο στόχος μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το εκπληκτικό ταξίδι μου με το απίστευτο "Fast & Furious" franchise, με ευγνωμοσύνη και χάρη. Είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτός ο δημόσιος διάλογος έχει θολώσει τα νερά. Ανεξαρτήτως, είμαι σίγουρος για το σύμπαν του "Fast" και την ικανότητά του να προσφέρει διαρκώς για το κοινό του. Πραγματικά εύχομαι στους πρώην συμπρωταγωνιστές μου και στα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής καλή τύχη και κάθε επιτυχία με το επόμενο κεφάλαιο.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το δέκατο Fast & Furious θα έρθει χωρίς τον Dwayne Johnson. Βέβαια, η υπόλοιπη οικογένεια θα επιστρέψει, με τους Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Ludacris και άλλους γνωστούς ηθοποιούς να πιάνουν τα τιμόνια, για τα φαντασμαγορικά, στα όρια του μη ρεαλιστικού, ακροβατικά που έχουμε συνηθίσει. Το πολυανεμενόμενο sequel θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2023.