Ποιος θα το πίστευε: Ο Chris Nolan γουστάρει τα Fast & Furious και φυσικά έδωσε εξηγήσεις

Όλοι έχουμε τις ένοχες απολαύσεις... ακόμη και ο σκηνοθέτης του Oppenheimer
08 Φεβρουαρίου 2024 21:55
Ποιος θα το πίστευε: Ο Chris Nolan γουστάρει τα Fast & Furious και φυσικά έδωσε εξηγήσεις

Όσο κι αν διαβάζετε τον τίτλο θα σας φαίνεται ακόμη παράξενο αλλά ναι κάποιες φορές τα γούστα είναι παράξενα αλλά και σεβαστά. Ο Κρίστοφερ Νόλαν λοιπόν δήλωσε "fan" των ταινιών Fast & Furious σε μία νέα του συνέντευξη που έγινε viral. 

Παρά το ότι θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του 21ου αιώνα με ταινίες όπως Interstellar, The Dark Knight και "Inception" να βρίσκονται στο πάνθεον του σινεμά, ο Νόλαν γουστάρει που και που να βλέπει και κάτι πιο χαλαρό καθώς όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά "τις λατρεύει". 

Στην πρόσφατη συνέντευξη του Nolan στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μάθει περισσότερα για το πώς λειτουργεί ο διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος απάντησε και σε πιο ζόρικες ερωτήσεις όπως την επιτηδευμένη ασάφεια του "Tenet", μια από τις λιγότερο πετυχημένες ταινίες της φιλμογραφίας του. Όταν η συζήτηση πήγε στα "guilty pleasures" δηλαδή τις ένοχες απολαύσεις ο Nolan παραδέχθηκε ότι λατρεύει τα The Fast & Furious, λέγοντας: "Δεν νιώθω καμία ενοχή για το ότι είμαι fan του franchise των Fast & Furious."

Ο Κολμπέρ παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει καμία ταινία Fast & Furious με τον Νόλαν να μένει έκπληκτος και του ζήτησε να τις δούνε όλες μαζί σε ένα μαραθώνιο binge watch, όπου δέχθηκε μετά χαράς κιόλας ο Βρετανός σκηνοθέτης. 

Ναι θα το ήθελα. Κάθομαι και τις βλέπω συχνά, τις λατρεύω. Μένω έκπληκτος που δεν έχει δει καμία. Δεν χρειάζεται να τις δει όλες σε μια βραδιά. Μόνο οι πιο πρόσφατες είναι που έχουν συγκεκριμένη πλοκή και μυθολογία. Θα σου έλεγα να ξεκινούσες από το Tokyo Drift και μετά γιατί είναι σαν αυτοτελής. 

Ορίστε και το απόσπασμα της συνέντευξης:

@moviemaniacs

Christopher Nolan is a Fast & Furious fan

♬ original sound - Movie Maniacs