Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Nolan μετά το οσκαρικό Oppenheimer

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Κρις Νόλαν ετοιμάζεται για ένα... remake;
12 Μαρτίου 2024 20:43
Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Nolan μετά το οσκαρικό Oppenheimer

Και μετά τον ντόρο που έχει κάνει ο θρίαμβος του "Oppenheimer" στα Oscars 2024 με τα 7 χρυσά αγαλματίδια, όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο project του Christopher Nolan. 

Φαίνεται πως έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα καθώς ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης -πλέον- των Inception, Interstellar και The Dark Knight Trilogy δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, υπάρχουν μερικές γλώσσες που λένε πως η επόμενη ταινία του Νόλαν θα είναι ένα remake μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς των 60s.

Πρόκειται για το σειρά θρίλερ μυστηρίου "The Prisoner" (καμία σχέση με το "Prisoners" του Denis Villeneuve) με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον Patrick McGoohan, την οποία ο Nolan θέλει να κάνει ταινία-remake από το 2009

Δυστυχώς τότε όμως το έβγαλε από τα "θέλω" του διότι εκείνη την χρονιά το AMC κυκλοφόρησε την μίνι σειρά και remake βερσιόν του The Prisoner με πρωταγωνιστές τους Jim Caviezel (Passion of Christ, Sound of Freedom), Ian McKellen (X-Men) και Ruth Wilson. H πλοκή του The Prisoner έχει να κάνει με έναν πράκτορα ο οποίος παραιτείται από την δουλειά του, αλλά πέφτει θύμα απαγωγής. Εκεί συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα μυστηριώδες παραθαλάσσιο χωριό το οποίο είναι γεμάτο με απηχθέντες που παρακολουθούνται 24/7. 

Οι πληροφορίες λένε ότι θα γράψει ένα ολοκαίνουργιο σενάριο για το project τώρα που η σεζόν των Όσκαρ και των δημοσιογραφικών τουρ έληξε. Βέβαια, αντίθετα στα δημοσιεύματα αυτά ο Nolan είχε εκφράσει την θέλησή του να κάνει μια ταινία τρόμου. 

Σε πρόσφατο πάνελ στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου αναφέρθηκε ότι θα ήθελε να εξερευνήσει το είδος του horror αν βρει μια "σπουδαία ιδέα" την οποία "ακόμη δεν έχει βρει"

Αν ο Νόλαν θα συνεχίσει με την remake ταινία του The Prisoner ή αν θα κάνει την πρώτη του ταινία τρόμου, μένει να φανεί, αν και με ό,τι και να καταπιαστεί θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.