O Vin Diesel παρακαλάει δημόσια τον Dwayne Johnson να γυρίσει στο Fast and Furious 10

Τα όσα είπε στην ανάρτησή του στο Instagram
11 Νοεμβρίου 2021 17:55
O Vin Diesel παρακαλάει δημόσια τον Dwayne Johnson να γυρίσει στο Fast and Furious 10

Είναι γνωστή η εδώ και χρόνια κόντρα μεταξύ Vin Diesel και "The Rock", με τον τελευταίο μάλιστα πρόσφατα να δηλώνει πως μετάνιωσε που δημοσιοποίησε τότε την διαμάχη που είχαν στο πλατό του Fate of the Furious. Ο "The Rock" συμμετείχε στο franchise του Fast & Furious από το Fast Five του 2011 και δεν εμφανίστηκε στο πρόσφατο Fast & Furious 9, ενώ απέκλεισε κάθε ανάμειξή του στα τελευταία δύο μέρη του Fast Saga. Μάλιστα, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό spinoff franchise για τον χαρακτήρα του Johnson και του Jason Statham, το Hobbs & Shaw

Την ώρα που τα γρανάζια της παραγωγής του Fast & Furious 10 αρχίζουν να κινούνται παρασκηνιακά ο Diesel βγήκε δημόσια και παρακάλεσε ουσιαστικά τον Dwayne Johnson να επιστρέψει για το μεγάλο φινάλε του "Fast" Saga. 

"Μικρέ μου αδερφέ, Dwayne, ήρθε η ώρα"

Σε ένα μακρυσκελές post στο Instagram ο Diesel γράφει γράμμα στον The Rock αφήνοντας ανοιχτή πρόσκληση στον πιο ακριβοπληρωμένο σταρ του Χόλιγουντ για να συμμετάσχει στο Fast & Furious 10 κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα. 

Αναφέρεται μάλιστα στην υπόσχεση που έδωσε στον μακαρίτη Paul Walker ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013, πριν καν ολοκληρώσει τις σκηνές του για το Furious 7 τότε: 

"Dwayne μικρέ μου αδερφέ, ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του Fast 10. Και όπως ξέρει τα παιδιά μου σε φωνάζουν Θείε Dwayne στο σπίτι. Δεν υπάρχει μια γιορτή που να περνάει χωρίς αυτοί και εσύ να μην ανταλλάσσουμε ευχές... αλλά τώρα ήρθε η ώρα. Η κληρονομιά μας περιμένει, Σου το είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την επιθυμία του Pablo." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Το γεμάτο συγκίνηση post του γράφει επίσης: 

Ορκίστηκα πως θα φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο του Fast προς το φινάλε του, τώρα που ήρθε το 10ο. Στο λέω με αγάπη...αλλά πρέπει να εμφανιστείς, μην αφήσεις το franchise όντας ανενεργός επειδή έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Τον Hobbs δεν μπορεί να τον υποδυθεί κανένας άλλος. Ελπίζω να ανταποκριθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου. 

Με τα όσα έχουν δηλώσει οι δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως το θέμα έχει ξεπεραστεί, ωστόσο από την πλευρά του ο "The Rock" δείχνει ανένδοτος. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα αφήσουν όλα αυτά πίσω και θα δώσουν αυτό οι fans των Fast & Furious θέλουν...μια γεμάτη ιδρώτα, macho και μπράτσα επανένωση στο φινάλε.