Fast and Furious 11: Ήρθε το τέλος για τον Vin Diesel; Τα όσα ανέφερε στο πρόσφατο μήνυμά του

Γιατί το τέλος του franchise είναι κοντά
24 Φεβρουαρίου 2024 16:13
Fast and Furious 11: Ήρθε το τέλος για τον Vin Diesel; Τα όσα ανέφερε στο πρόσφατο μήνυμά του

Το franchise των Fast & Furious ταινιών οδεύει προς τέλος του και ο παραγωγός και πρωταγωνιστής τους, Vin Diesel, θέλει να διασφαλίσει πως θα γίνει με ένα φινάλε που ναι μεν θα είναι μεγάλο και επικό, αλλά όχι και...επικών διαστάσεων. Η προηγούμενη ταινία τα έδωσε όλα όσον αφορά την εκρηκτική της (κυριολεκτικά) δράση και οι πρόσφατες φήμες έλεγαν πως θα κάνει επιστροφή στα παλιά και την πιο γειωμένη αφήγηση, με ένα χαμηλότερο budget, αφήνοντας πίσω τις διεθνείς αποστολές και τα ακραία σκηνικά

Τώρα, ο Βιν Ντίζελ θέλησε να προετοιμάσει το έδαφος για το τέλος του franchise που θα επέλθει με το επερχόμενο Fast 11 ή Fast XI επιβεβαιώνοντας για τα καλά ότι το ταξίδι του Dom Toretto θα τελειώσει εδώ. Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Ντίζελ έκανε και tease για ένα "γκραν φινάλε" των Fast & Furious ταινιών, το οποίο αυτός και η παραγωγή του ετοιμάζουν για τους fans, λέγοντας ότι "το να πω ότι θα είναι ένα τρομερά δυνατό φινάλε, θα είναι λίγο".

Και λέμε το ταξίδι του Dom διότι σίγουρα πλέον το Fast 11 θα είναι η τελευταία βασική ταινία του franchise αλλά όχι και η τελευταία καθώς ενδέχεται να συνεχιστεί με spinoff ταινίες τύπου Hobbs & Shaw στο μέλλον. Στο γεμάτο συγκίνηση post του αναφέρεται στην στήριξη των fans όλα αυτά τα χρόνια και πώς αυτοί μεγάλωσαν και έκαναν το franchise όσο τεράστιο είναι μέχρι σήμερα. 

Αυτά είναι τα όσα ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram: "Μόλις τελείωσε η συνάντηση που είχαμε στο τέλος της εβδομάδας με τους σεναριογράφους και όλη την ομάδα...", έγραψε ο Diesel στο Instagram. "Το να πούμε ότι ο ενθουσιασμός για το φινάλε μας ήταν απίστευτα δυνατός είναι υποτιμητικό. Ουάου. Είναι τόσο συναρπαστικό..." Ενώ όλοι ξεκινούσαν γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για το Σαββατοκύριακο, σας σκέφτηκα όλους... θυμήθηκα τις αμέτρητες στιγμές που ο ενθουσιασμός και το πάθος σας έγιναν η κινητήρια δύναμη πίσω από το δημιουργικό μας ταξίδι. Η αφοσίωσή σας στο έπος μας είχε μοναδικό αντίκτυπο στην επιτυχία και την εξέλιξή του... όπως θα έλεγε η μικρότερη κόρη μου, είναι βαθύτατη.

"Σας ευχαριστώ που είστε η ραχοκοκαλιά αυτού του παγκόσμιου έπους που χάρις σε εσάς, ξεπερνά την οθόνη.

"Αυτό το γκραν φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος- είναι ένας εορτασμός της απίστευτης οικογένειας που χτίσαμε μαζί.

"Ελπίζω να σας κάνω περήφανους!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Αυτό ήταν και το πρώτο του μήνυμα προς τους fans και αναφορά του στο Fast 11 μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετωπίζει από την πρώην βοηθό του και τις οποίες ο ίδιος του έχει αρνηθεί. 

Για την επόμενη ταινία είχε επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει δυναμικά ο Dwayne "The Rock" Johnson στον ρόλο του Luke Hobbs για το Fast XI αφήνοντας πίσω την δημόσια κόντρα που είχε εδώ και χρόνια με τον Diesel. Την ταινάι θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Louis Leterrier του Fast X.

To Fast 11 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.