Ανακοινώθηκε το “The Nun 2” και θα επεκτείνει το σύμπαν του Conjuring!

Μέσα από το CinemaCon 2022
27 Απριλίου 2022 08:33
Ανακοινώθηκε το “The Nun 2” και θα επεκτείνει το σύμπαν του Conjuring!

Η Warner Bros. πέρα από την πρώτη ματιά στο Barbie με την Margot Robbie, αλλά και την αποκάλυψη του The Batman 2 ανακοίνωσε και ένα φιλμ που θα χαρούν στο άκουσμά του οι fans του “Conjuring franchise”. Ναι, είναι γεγονός, η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα το “The Nun 2”, το οποίο θα αποτελεί συνέχεια του πολύ επιτυχημένου The Nun που κυκλοφόρησε το 2018.

Το σύμπαν του Conjuring, λοιπόν, πρόκειται να επεκταθεί κι άλλο, μιας και το The Nun 2 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά από την Warner Bros. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί, πως πρώτη φορά ακούσαμε κάτι για το The Nun 2 το 2019, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα τότε.

Το 2018 που έκανε πρεμιέρα η 1η ταινία στους κινηματογράφους, είχε καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από $365 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε η συνέχεια ήταν σχεδόν σίγουρη.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του The Nun 2, τους πρωταγωνιστές ή οτιδήποτε άλλο δεν έγινε γνωστό, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.