The Nun II: Τα χρήματα που έβγαλε η ταινία για το πρώτο της Σαββατοκύριακο

Καλή η πορεία της
11 Σεπτεμβρίου 2023 17:15
The Nun II: Τα χρήματα που έβγαλε η ταινία για το πρώτο της Σαββατοκύριακο

Το The Nun II έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας την περασμένη Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, ενώ μία μέρα μετά έφτασε στην Αμερική και σε άλλες χώρες παγκοσμίως. Το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος του The Conjuring έρχεται με μία νέα ιστορία που επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στον δαίμονα Valak και στην χαρακτήρα της Taissa Farmiga. 

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα, από τα οποία μάθαμε πόσα χρήματα έχει βγάλει το The Nun II για το πρώτο της Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ταινία ξεπέρασε τα 32.6 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα όσον αφορά 3,728 κινηματογράφους στην Αμερική, ενώ παγκοσμίως έχει συγκεντρώσει συνολικά 85.3 εκατομμύρια δολάρια.  

Το The Nun II θα ξεπεράσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Για την ιστορία, το πρώτο The Nun είχε καταφέρει τα 53.8 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική, ενώ τερμάτισε στο box office τα 365.5 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η σύνοψη του The Nun II αναφέρει:  

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.  

    

Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine d'Oncieu, Anouk Darwin Homewood και άλλοι. 

Εμείς είδαμε την ταινία και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης.  

Το The Nun II συνεχίζεται να προβάλλεται στους κινηματογράφους.