The Nun: Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές σκηνές με την Καλόγρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Max θέλει να σας υπενθυμίσει αυτές τις σκηνές
17 Οκτωβρίου 2023 11:39
The Nun: Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές σκηνές με την Καλόγρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Max κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του The Conjuring franchise και πιο συγκεκριμένα στο The Nun. Αναλυτικότερα, η εταιρία δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τις καλύτερες σκηνές της Καλόγριας στην ταινίας.

Με τίτλο The Nun's Scariest Moments (Οι τρομακτικότερες στιγμές του The Nun), το βίντεο διαρκεί περίπου 5 λεπτά και παρουσιάζει τις πιο εφιαλτικές σκηνές, με την Καλόγρια και το δαίμονα Valak να παρακολουθούν τους πρωταγωνιστές.

Φυσικά, αυτό το βίντεο δεν παρουσιάζει μόνο μερικά από τα jumpscare της ταινίας, αλλά και διάφορες άλλες στιγμές με την εμβληματική παρουσία της Καλόγριας σε διάφορα άλλα μέρη, όπου οι χαρακτήρες δεν περίμεναν να δουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό παίζει το sequel του The Nun στους κινηματογράφους, το οποίο γνωρίζει και μια καλή εμπορική πορεία. Η σύνοψη του The Nun II αναφέρει: «Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine d'Oncieu, Anouk Darwin Homewood και άλλοι.

Το The Nun II συνεχίζεται να προβάλλεται στους κινηματογράφους.