The Nun II: “Σκίζει” η συνέχεια της Καλόγριας σε παγκόσμιο επίπεδο

Νέα νούμερα για το box office της ταινίας
18 Σεπτεμβρίου 2023 15:26
The Nun II: “Σκίζει” η συνέχεια της Καλόγριας σε παγκόσμιο επίπεδο

Το The Nun II έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από την εμπορική πορεία της ταινίας. Φαίνεται ότι το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος του The Conjuring τα πηγαίνει πολύ καλά στο box office σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως μαθαίνουμε σήμερα από το Collider, η συνέχεια της Καλόγριας όχι μόνο έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμύριων δολαρίων, αλλά ξεπέρασε τα 150 εκατομμύρια σε όσες χώρες προβάλλεται. Αναλυτικότερα, το The Nun II έχει συγκεντρώσει 56 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και άλλα 102 εκ. δολάρια στην παγκόσμια αγορά, συμπληρώνοντας έτσι τα 158 εκ. δολάρια.

Η ταινία παίζει σε περίπου 70 τεράστιες αγορές όπως το Μεξικό (9,3 εκατομμύρια δολάρια), την Βραζιλία (4,4 εκατομμύρια δολάρια), την Ινδονησία (4,4 εκατομμύρια δολάρια), την Ιταλία (3,2 δολάρια) και την Γαλλία (3,1 εκατομμύρια δολάρια). Παρ’ όλα αυτά, το The Nun II δεν έχει παίξει ακόμα σε πολλές και σημαντικές αγορές όπως είναι η Γερμανία, η Κορέα και η Ιαπωνία. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση στα έσοδά της.

Η σύνοψη του The Nun II αναφέρει: 

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας. 

Πρωταγωνιστούν οι Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine d'Oncieu, Anouk Darwin Homewood και άλλοι.

Εμείς είδαμε την ταινία και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης. 

Το The Nun II συνεχίζεται να προβάλλεται στους κινηματογράφους.