The Nun II: Η Καλόγρια κατατρομάζει ανυποψίαστους περαστικούς σε δρόμους της Αμερικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μάρκετινγκ καμπάνια από την Warner Bros.
10 Σεπτεμβρίου 2023 12:07
The Nun II: Η Καλόγρια κατατρομάζει ανυποψίαστους περαστικούς σε δρόμους της Αμερικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Nun II (Η Καλόγρια II) παίζει από την προηγούμενη Πέμπτη στους κινηματογράφους και τα γρανάζια του μάρκετινγκ της Warner Bros. φαίνεται ότι συνεχίζονται κανονικά. Σύμφωνα με κάποια βίντεο, η Καλόγρια βρέθηκε σε διάφορα μέρη της Αμερικής και κατατρόμαξε τον κόσμο, μέσα από μία προωθητική ενέργεια της εταιρίας με το hashtag “#ISawANun“. 

Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros. συνεργάστηκε με την εταιρία Triple Play για μία νέα καμπάνια της ταινίας, όπου γυναίκες ηθοποιοί ντύθηκαν με τη στολή της Καλόγριας Valak και κατατρόμαξαν ανυποψίαστους περαστικούς στους δρόμους -και όχι μόνο- της Αμερικής. 

Μερικά βίντεο έγιναν viral κάνοντας το γύρο του διαδικτύου και η γνωστή σελίδα Movie Moment συγκέντρωσε κάποια από αυτά και τα δημοσίευσε στο Instagram.  

Δείτε τα παρακάτω: 

 

 

Μέσω των social media όπως το X, το Instagram, το Reddit και το Facebook, οδηγούμε το κοινό μας σε ένα αξέχαστο ταξίδι καθώς αποκαλύπτουμε αυτά τα ανατριχιαστικά βίντεο. Αυτά τα βίντεο έχουν να κάνουν με Καλόγριες που εμφανίζονται μυστηριωδώς στα πιο απροσδόκητα μέρη. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμη το The Nun II, η σύνοψή της αναφέρει:  

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.    

Όσον αφορά το cast, η Katelyn Rose Downey επιστρέφει ως Sophie, ενώ πλάι της βρίσκεται και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές. Παίζουν επίσης οι Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Jonas Bloquet και Anouk Darwin Homewood.   

Το The Nun II παίζει ήδη στους κινηματογράφους.