ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το “The Batman 2” με τον Robert Pattinson!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε
27 Απριλίου 2022 07:38
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται το “The Batman 2” με τον Robert Pattinson!

Η Warner Bros. ανακοίνωσε και επίσημα το sequel του “The Batman” με τον Robert Pattinson φυσικά να επιστρέφει στο ρόλο του Bruce Wayne. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από το ειδικό πάνελ της εταιρίας στο CinemaCon 2022, όπου μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε πως το “The Batman 2” -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- θα το σκηνοθετήσει και θα το γράψει ο Matt Reeves.

Άλλες πληροφορίες σχετικά με τη 2η ταινία του Σκοτεινού Ιππότη δε δόθηκαν στη δημοσιότητα και ούτε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν επιστρέψουν όλα τα πρόσωπα που είδαμε στην πρόσφατη 1η ταινία. Αυτή η ανακοίνωση φυσικά και δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το The Batman του Pattinson έχει γνωρίσει τεράστια εμπορική επιτυχία, με περισσότερα από $759 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και είναι η νούμερο 1 ταινία σε εισπράξεις αυτή τη στιγμή για το 2022.

Σε περίπτωση που δεν είδατε την ταινία ακόμα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψή της:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Εχθές σας ενημερώσαμε πως το The Batman σάρωσε και στο HBO Max στην Αμερική.

Για περισσότερα σχετικά με το The Batman 2 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.