The Nun II: Όλοι πάγωναν από την ανατριχιαστική παρουσία της Valak στα γυρίσματα της ταινίας

Ο σκηνοθέτης της ταινίας μιλάει για την Bonnie Aarons
10 Σεπτεμβρίου 2023 18:30
The Nun II: Όλοι πάγωναν από την ανατριχιαστική παρουσία της Valak στα γυρίσματα της ταινίας

Το The Nun II (Η Καλόγρια ΙΙ) παίζει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στους κινηματογράφους και φαίνεται ότι η ταινία έχει κάνει ένα πολύ καλό άνοιγμα στο box office, με περισσότερα από 31 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Η Bonnie Aarons έβαλε και πάλι τα ρούχα της ανατριχιαστικής Valak, η οποία φαίνεται ότι τρομάζει μέχρι και τους συντελεστές της ταινίας όταν εμφανίζεται στο πλατό. 

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ο σκηνοθέτης του The Nun II, Michael Chaves, ο οποίος έδωσε μια νέα συνέντευξη στο People λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η Aarons είναι μία εκπληκτική ηθοποιός και icon όσον αφορά τις ταινίες τρόμου. 

Η Bonnie Aarons είναι ένα σύμβολο του τρόμου και έχει παίξει σε τόσες πολλές υπέροχες ταινίες. Αυτός είναι ίσως ο ρόλος της καριέρας της. Από αυτόν τον ρόλο την γνωρίζουν όλοι. Έχει μια τρομακτική ενέργεια στα γυρίσματα. Όταν μπαίνει στο μακιγιάζ και μετά πατάει το πόδι της στο γύρισμα, ανατριχιάζουν όλοι.

Είναι μέσα σε αυτό και φέρνει μια ενέργεια που την αισθάνονται όλοι, όπως το συνεργείο και οι ηθοποιοί. Πρέπει να ειπωθεί, όμως, ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος έξω από αυτό. Είναι πολύ διασκεδαστική και ζωηρή και συζητάει πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. 

Η Bonnie Aarons εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Valak στο The Conjuring 2, αργότερα στο Annabelle: Creation και μετά την τεράστια φήμη που απέκτησε κατάφερε να αποκτήσει τις δικές της ταινίες ονόματι “The Nun”. 

Η σύνοψη του The Nun II αναφέρει: 

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.     

Όσον αφορά το cast, η Katelyn Rose Downey επιστρέφει ως Sophie, ενώ πλάι της βρίσκεται και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές. Παίζουν επίσης οι Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Jonas Bloquet και Anouk Darwin Homewood.    

Το The Nun II παίζει ήδη στους κινηματογράφους.