Δείτε πως είναι η Margot Robbie στην ταινία της “Barbie” (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας
27 Απριλίου 2022 08:20
Δείτε πως είναι η Margot Robbie στην ταινία της “Barbie” (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε αρκετά χρόνια ότι ετοιμάζεται το live-action φιλμ της “Barbie” με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie (I, Tonya, The Wolf of Wall Street, Suicide Squad), σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig και σενάριο του Noah Baumbach.

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε δει τίποτα σχετικά με το φιλμ, αλλά αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς η Warner Bros. μέσα από το CinemaCon 2022 έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της ταινίας, στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την Margot Robbie ως Barbie. Ωστόσο, εκτός από την εικόνα, μάθαμε και την ημερομηνία της πρεμιέρας και είναι η ίδια με το “Oppenheimer” του Christopher Nolan.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Barbie παρακάτω:

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDB:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Ryan Gosling, Will Ferrell, Simu Liu, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.